Календар

Ден на отворените врати в Derida Dance Center

Заповядайте на 13 септември за безплатен пробен урок в някоя от дисциплините, които центърът предлага

Ден на отворените врати в Derida Dance Center


◊ ПОКАНА

Derida Dance Center стартира новия сезон с подарък за всички любители на движението и активния живот.

Заповядайте в танцовия център на 13 септември (събота) за безплатен пробен урок в някоя от дисциплините, които центърът предлага.

За да участвате в събитието, подкрепящо каузата за здраво и активно съвременно общество е необходимо да изберете един или повече класове, които желаете да посетите в този ден и да се регистрирате през съответната форма на сайта на центъра. Регистрацията отнема няколко секунди и ви гарантира безплатно посещение в рамките на Деня на отворените врати: http://www.derida-dance.com/qs/bg/component/seminar/

На същия линк можете да видите от колко часа стартира всеки клас. Програмата е разнообразна и включва зумба, пилатес, суинг танци, ирландски танци, съвременен танц, класически балет, кондиционен тренинг, хип хоп и народни танци. Центърът предлага и курс по ориенталски танци, за който ще се проведе безплатен урок в друг ден – на 16 септември от 18:30 часа.

Денят на отворените врати става обичайно събитие за танцовия център, като се провежда за трети пореден път. Неговата цел е да популяризира възможностите за движение и активен живот на хората в големия град и да гарантира един ден, изпълнен с радост от танца и спорта.

* * *

Derida Dance Center е първият център за съвременен танц и обучение в България. Центърът предлага както модерни и класически класове за професионални танцьори,  така и обучение в различни танцови и аеробни дисциплини за любители. Пространството заема важна част в културния живот на София, като регулярно се представят пърформанси и спектакли.

Derida Dance Center е припознат като надежден партньор в осъществяването на значими проекти, голяма част от които са с участието на доказани международни организации.

Derida Dance Center се намира на бул. "Сливница" 245 (в близост до метростанция "Лъвов мост"). За детайлна информация относно местонахождението и курсовете, посетете уебсайта на центъра: http://www.derida-dance.com/qs/index.php

Автор:
Derida Dance Center
Публикация:
12.09.2014 г. 14:26
Посетено:
1415
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/12/news/19805-den-na-otvorenite-vrati-v-derida-dance-center