Календар

Китарен "Концерт на възглавници"

Три класически акустични китари ще открият Сезон 2012/2013

◊ СЪБИТИЕТО

Китарен "Концерт на възглавници"

11 ноември, неделя, 11 часа и 17 часа 

Съюз на Архитектите,
ул. "Кракра" № 11, зала 2


Три класически акустични китари ще открият Сезон 2012/2013 на „Концерт на възглавници” с двоен концерт – сутрешен и следобеден. Родители и деца ще се запознаят с бароковата музика на Вивалди, Монтеверди, Хендел, класиката на Бокерини, с романтичната музика на Шуберт. Финалът ще е горещ, по испански със самба, корида и хабанера - музика, която ще предложи на децата прекрасна възможност да потанцуват. 

Цветелина Брешкова, Илиян Гълъбов
и Йосиф Шукеров са талантливите млади изпълнители, които ще ни въведат в света на класическата китара. Те са възпитаници на НМУ „Любомир Пипков”, с множество награди от национални и международни конкурси. Запазената марка на „Концерти на възглавници” - 150 меки възглавници, още толкова музикални листа и поне три пъти повече цветни моливи очакват своята публика за откриване на Сезон 2012/2013.


◊ ПРОЕКТЪТ

„Концерт на възглавници” е първият музикален проект, който преди две години срещна класическата музика с родители и деца, без възрастови ограничения. С история от 14 концерта, много почитатели и предстоящи премиери на музикални инструменти, „Концерти на възглавници” имат амбицията да се утвърдят като предпочитано културно събитие за цялото семейство.

Билети за „Концерти на възглавници” се продават с предварителна резервация! Тя може да се направи с имейл на страницата на концертите – www.pillows.bg от секция „Резервации”.

Автор:
Модо България
Публикация:
03.11.2012 г. 18:41
Етикети:
китараКонцерт на възглавнициМодо Българиямузикадецародителиконцерт
Йосиф Шукеров
Илиян Гълъбов
Цветелина Брешкова
Посетено:
1343
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/12/news/15731-kitaren-kontsert-na-vazglavnitsi