Календар

Изложение за облекла и аксесоари „Простор“

Vivacom Аrt Hall представя най-новото от българския моден дизайн

Изложение за облекла и аксесоари „Простор“


◊ СЪБИТИЕТО

На 26 и 27 май в пространството за съвременна култура и изкуство Vivacom Art Hall в София ще се проведе второто издание на уникалното за България изложение "Простор", което селектира и представя творенията на най-добрите млади артисти, работещи в областта на модния дизайн и аксесоарите у нас. В него ще участват над 32-ма от най-интересните млади български дизайнери, селектирани от организаторите Ham&Eggs. На изложението ще бъдат представени последните им концептуални колекции с тенденции и ще могат и директно да се купуват дрехи от щандовете на марките-изложители.



◊ ЗА ИЗЛОЖЕНИЕТО

"Простор Пролет 2012"
е посветен на хората, търсещи хармонията между природата и градската среда, в която живеят. От тази тема ще бъде вдъхновена и специалната декорация на залата, за която ще бъдат използвани само подлежащи на рециклиране и естествени материали. Тя ще пресъздава градската среда чрез акценти от улицата, които срещаме и подминаваме всекидневно, но които поставени в различен контекст, няма да останат незабелязани.

Тази година "Простор" си е поставил благородната мисия да даде поле за изява и на най-малките творци на мода в България. За тази цел на изложението ще има отделни представителни щандове на ученици от професионалните училища по облекло и студенти от Национална художествена академия, Нов български университет и Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”.

"Простор Пролет 2012" ще се състои на 26 и 27 май, събота и неделя, от 12 до 20 часа в зала Vivacom Art Hall в Телефонната палата на ул. „Гурко“ 4, София.
Автор:
Актив груп
Публикация:
21.05.2012 г. 14:37
Етикети:
модамоден дизайнVivacom Art hall
изложение Простор
облекла и аксесоари
модно изложение
Посетено:
1692
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/12/news/14794-izlozhenie-za-oblekla-i-aksesoari-prostor