Празници / фестивали

Музикална експлозия в сърцето на Банско

Ragada Dugada Music Festival, 02 - 04 август 2024

Музикална експлозия в сърцето на Банско

Музикална експлозия в сърцето на Банско

Ragada Dugada Music Festival  02.08 - 04.08. 2024

Най-летният месец започва с музикална експлозия в сърцето на Банско. От 2-4 август, всички гости на един от най-известните планински курорти в България ще имат възможността да се насладят на три дни музика и забавления за цялото семейство.

Събитието ще се проведе на „Бялата сцена“, където гостите ще се насладят на изключителни изпълнения от множество групи и диджеи на световно ниво, съчетани с висококачествен звук и зрелищно светлинно шоу. Сред изпълнителите, които ще се качат на сцената са SkilleR & Vili Marinova, Coolden,  Тригайди, Иван Шопов, Vataff Project, DJ Sergio, Extazia, Kristoffer Beatrider и още много други от обичаните родни артисти.

В непосредствена близост до сцената ще има обособен детски кът с аниматори и различни забавления за най-малките, възможност за наемаме колела и атв-та, както и много други активности като полет с балон тандемен парапланер. Водещият на Рагада Дугада, ще представя артистите, ще раздвижи тълпата с различни игри, като за да бъде още по-атрактивно ще води шоуто от моторен парапланер.

В самото пространство пред сцената ще могат да се съберат 5000 човека. За тези, които нямат автомобили ще бъде осигурен безплатен транспорт от центъра на Банско до сцената и обратно. На територията на събитието ще може да опитате вкусни и разнообразни ястия, както и студени напитки за всеки вкус.

Само сега може да закупите билети за Ragada Dugada Music Festival на преференциална цена от 42.00 лв, за трите дни. Безплатен вход за деца до 12 години.
https://bilet.bg/…/ragada-dugada-music-festival-5244-5244

Очакваме ви за три прекрасни дни с много музика на живо и щуро настроение!

 

Автор:
Михаела Пехливанова
Публикация:
17.07.2024 г. 14:43
Етикети:
музикален фестивалБанско
Рагада Дугада
Ragada Dugada Music Festival
Посетено:
251
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/39522-muzikalna-eksploziya-v-sartseto-na-bansko