Празници / фестивали

Hills of rock се завръща през 2024 г. в Пловдив с Korn

Ясни са вече и фестивалните дати

Hills of rock се завръща през 2024 г. в Пловдив с Korn

Най-мащабният български фестивал за рок и метъл музика Hills of rock се завръща в Пловдив през 2024 г. след едногодишна пауза. Това обявиха организаторите от Fest Team, за които 2023 г. беше нулева за провеждането на рок фестивала, превърнал Пловдив и Гребната база в най-популярната фестивална локация за рок и метъл музика през последните няколко години.

Ясни са вече датите за фестивала догодина – от 25 до 27 юли 2024 г. В първия ден 25 юли на сцената ще видим американската ню метъл група Korn. В най-скоро време се очакват и още потвърждения от световни имена за участие в Hills of rock.

В първия фестивален ден на основната фестивална сцена на Гребния канал в Пловдив ще видим още Spiritbox и Loathe. Канадците от Spiritbox синтезират в музиката си прогресив метъл и метълкор. Loathe е експериментална и еклектична метълкор група от Ливърпул. Според организаторите групата ще стане любима на феновете на мелодиката в стил Deftones.

Освен главната сцена, Hills of rock в Пловдив ще има още две – партньорските сцени „На Тъмно”и „Строежа”, чиито участници ще бъдат обявени скоро.

 

◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите вече са в продажба на ticketstation.bg и са на цени от 99 лв. за еднодневен билет до 180 лв. за тридневен достъп до Hills of rock.

Всички фенове, които са закупили билети за несъстоялото се издание на Hills of rock през 2023 г., ще могат да ги използват, без да е необходимо допълнително действие от тяхна страна. Закупилите промо билети за фестивала през 2023 г. могат да ги запазят и да ги използват за изданието през 2024 г. или да получат възстановяване на заплатените средства в пълен размер до 31.12.2023 г., като попълнят формуляр на адрес https://festteam.bg/plovdiv/.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
17.12.2023 г. 13:42
Етикети:
билетиHills of rockфестивал
Пловдив 2024
рок и метъл музика
Посетено:
565
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/38282-hills-of-rock-se-zavrashta-prez-2024-g-v-plovdiv-s-korn