Празници / фестивали

Комари, шоколад и канела

"Канела Фест" - Коледен фестивал в ReBonkеrs Варна, 9 -10 декември, от 11:00 до 23:00 ч.

Комари, шоколад и канела

◊ ПОКАНА

Нашумялата група "Парапланер" идва на 9 декември във Варна за последен концерт за 2023. Първият им хит “Комари” създаде приятно жужене и класира триото сред най-обичаните софт-рок формации.

"Парапланер" са комбинация от пънк-рок звучене и нежен женски вокал в лицето на Александрина Александрова, редом с нея е и Мариета Койнарска - клавишни и Деян Драгиев (Даката) - барабани. От тримата, може би Даката е минал през най-много банди, това са Ревю, Уикеда, Нова Генерация, Panican Whyasker, Babyface Clam и много други.

Алекс и Мариета придават един приятен пост пънк дамски шик, но не очаквайте нищо мило! Вместо мрън-мрън девойките надават истински вой и са много нервни, най-малкото на няколко комара.

Групата ще се яви на сцената на ReBonkers на 9 декември в рамките на Канела Фест.

Всъщност, за Деян Драгиев (Даката) това ще е едно дългоочаквано завръщане, след като през 90-те той е забивал там с "Тъмно" и "Babyface Clan". Добре дошъл отново!

Излитаме с "Парапланер" след 19: 30 ч., цената на билета е 5 лв.

Освен участието на Парапланер, ще чуем на живо и музикални сесии, подготвени от Inert (9.12.) и Vetomir (10.12). Само винил и добро музикално настроение. И двата дни започваме със загряващ музикален бекграунд, който в следобедните часове ще гравитира към коктейлно танци фокусиране.

Музика, творчески работилници и някои от най-интересните дизайнерски брандове в България, много от тях са за пръв път във Варна.

Очакваме ви на 9 и 10 декември в ReBonkers!

Канела Фест
“При нас е топло и мирише на канела”

Автор:
ReBonkers
Публикация:
03.12.2023 г. 20:21
Етикети:
Посетено:
166
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/38160-komari-shokolad-i-kanela