Празници / фестивали

Burgas Summer Live обяви пълната си програма по часове за концертите си през юли и август

Концертите ще се проведат на Морска гара Бургас

Burgas Summer Live обяви програмата по часове за поредицата си от пет концерта, които предстоят в края на юли и началото на август на Морска гара Бургас.

Метълкор групата от Великобритания Architects идва за първия си концерт в България на 27 юли. While She Sleeps, Heriot и Expectations са останалите групи, които ще се качат на сцената преди основната група. 

Седмица по-късно, непосредствено след петото издание на Spice Music фестивал, на 6 август е концертът на Róisín Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor и Phuture Shock.

Втората седмица на август е посветена на инди рок и поп музиката с концерти на световни имена в Бургас. На 11 август на сцената ще видим Franz Ferdinand, Nothing But Thieves и българите Hayes & Y.

На 12 август у нас гостува Olly Alexander, който от 2021 г. развива групата Years & Years като свой солов проект. Преди него на сцената ще се качи белгийският певец Max Colombie, известен като Oscar and the Wolf

Последният от поредицата концерти на Burgas Summer Live e на 13 август. Основната група на вечерта са Editors, а преди тях ще свирят ALI, Shame и Temples.

Билетите за музикалните събития се продават в мрежата на ticketstation.bg. Повече за музикалния август в Бургас с фестивалите Spice Music и Burgas Summer Live може да прочетете в статията в "Културни новини" тук

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
22.07.2023 г. 14:49
Посетено:
775
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/37367-burgas-summer-live-obyavi-palnata-si-programa-po-chasove-za-kontsertite-si-prez-yuli-i-avgust