Празници / фестивали

„Гуча! – Фестивалът на любовта”

София Филм Фест се открива в присъствието на целия екип на "Гуча"

◊ СЪБИТИЕТО

Акад. Людмил Стайков ще получи Наградата на София за цялостен принос, връчена му от кмета на София Бойко Борисов

XI София Филм Фест ще се състои от 1 до 11 март 2007 в София с допълнителна програма от 12 март до 12 април в София, a от 08 март до 16 март в Бургас и от 08 март до 18 март в Пловдив. 

• Програмата ще предложи на зрителите над 100 игрални, 20 документални и 50 късометражни филма, които ще могат да бъдат гледани в Зала 1 на НДК, кино „Люмиер”, Дом на киното, Кино Ларго (бивше „Център”), Френския културен институт, Чешкия център и  Евросинема, както и кината „Лъки” в Пловдив и „Тракия” в Бургас.

• Организатор на киносъбитието е Арт Фест под патронажа на кмета на София г-н Бойко Борисов и Столичната община в партньорство с Националния дворец на културата, Министерство на културата, Българската национална телевизия; подкрепя се от Програмата МЕДИА на Европейската комисия, ИА „Национален филмов център”, национални и международни културни институти и спонсори.

• Спонсори:
XI Международен София Филм Фест се провежда с генералното спонсорство на STELLA ARTOIS и М-ТЕЛ, с основното спонсорство на JAMESON, със специалното съдействие на Първа инвестиционна банка, Гранд хотел София, Бояна Филм, хотели София Плаза, Кристал Палас, Арена ди Сердика, София Ауто, Корса Логистикс и други.

Автор:
Момчил Цонев, специален кореспондент на LiterNet за София Филм Фест 2007
Публикация:
01.03.2007 г. 17:07
Посетено:
574
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/3569-gucha-festivalat-na-lyubovta