Празници / фестивали

Издателство „Ерго“ на Софийската алея на книгата

В парка пред НДК, на шатра № 45 ще ви чакат много книжни изненади, специални отстъпки и срещи с авторите на издателството

Издателство „Ерго“ на Софийската алея на книгата

 

◊ ПОКАНА

Издателство „Ерго“ на Софийската алея на книгата

5–11 септември 2022, Парк НДК, шатра № 45

Скъпи приятели и почитатели на книгата, заповядайте на щанда ни на Алеята на книгата, където ще намерите със специална панаирна отстъпка от 20% изданията на вече утвърдените и най-новите ни български и чуждестранни автори, подготвени за Вас с много любов и професионализъм. Не пропускайте и събитията ни, на които представяме най-новите ни книги и техните автори.

8 септември, четвъртък, 18:00–19:00 ч.
Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра № 45

Среща с автограф с поета Роман Кисьов и новата му книга „Светът на думите“ (поредица „Нова българска лира“). Книгата включва 61 избрани и нови стихотворения, придружени от 13 авторски черно-бели фотографии, които допълват стиховете. С подкрепата на НФК.

 

• 9 септември, петък, 18:00–19:00 ч.
Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра № 45

Среща с автограф с поетесата Поли Муканова и книгата ѝ с фрагменти „Сизиф дали е бил щастлив? (поредица „Контрапункти“). „В едновременно строгите, но и гъвкави граници на фрагмента Поли Муканова вмества много различни не само като проблематика, но и като форма текстове – от размишления и съждения с ефект на сентенции до кратки разкази, миниатюрни истории със сюжет, който при друг случай би могъл да е основа и на много по-голяма прозаическа творба“, казва за книгата Ани Бурова.

 

10 септември, събота, 11:00–12:00 ч.
Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра № 45

Среща с автограф с поетесата Живка Симова и новата ѝ книга „Подреждане на хаоса“ (поредица „Нова българска лира“). „Стихосбирката създава специфично лирическо пространство, в което се сливат не само сезоните, но и проекциите на емоционалното и мисловното. Това се случва чрез фина чувствителност и философска вглъбеност“, казва за книгата Людмила Малинова

* * *

Тази година издателство „Ерго”, чества своята 20-годишнина! Повече за издателството на адрес: https://ergobooks.eu/

 

 

 

 

 

 

Автор:
Издателство "Ерго"
Публикация:
31.08.2022 г. 17:26
Посетено:
574
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/35306-izdatelstvo-ergo-na-sofiyskata-aleya-na-knigata