Празници / фестивали

Благотворителен Ukrainian Festival

София, 28 август, част от Sofia Summer Fest 2022

Благотворителен Ukrainian Festival
 
◊ ПОКАНА
 
Интеграционно-образователен център "Украински Вулик (кошер)" заедно със Софийска Община и Посолството на Украйна в България канят всички софиянци и гости на столицата на благотворителен Ukrainian Festival!
 
Този фестивал е подарък за град София от украинската общност, в знак на благодарност за оказаната помощ и подкрепа в тези трудни дни. Искаме да дадем на София и гостите ѝ част от нашите украински сърца!
 
На украинския фестивал ще запознаем българското общество с украинските майсторки и техните творения. Ще проведем и уъркшопове по украинско изкуство и творчество за всички гости. Ще бъдат представени различни изложби, свързани с Украйна. А вечерта всички очакват музикалното събитие! В първата част на концерта украинци - деца и възрастни ще пеят украински и български песни, а във финалната част ще може да чуете известни украински и български групи! Сигурни сме, че този Фестивал ще стане едно незабравимо събитие, което ще изпълни всички сърца с любов и топлина. Украинците ще могат да усетят подкрепата и топлината на българския народ, а българите - да се приобщят към украинската култура.
 
“Ukrainian FESTIVAL” 28.08.2022 г. от 11.00 до 22.00 часа. Този благотворителен фестивал става част от “Sofia Summer Fest”!
 
Очакваме Ви с хубаво настроение и усмивки!
 
Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/s/ukrainian-festival-sofia
 
Следете новините от фестивала на нашата страница https://www.facebook.com/UkrainianFestivalSofia
 
 
Автор:
Организаторите
Публикация:
23.08.2022 г. 13:08
Етикети:
изложбифестивалблаготворителност
украинско изкуство
Ukrainian Festival
Посолство на Украйна в България
Sofia Summer Fest 2022
Интеграционно-образователен център "Украински Вулик"
Посетено:
984
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/35268-blagotvoritelen-ukrainian-festival