Празници / фестивали

Фамилатлон - празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот

3 септември 2022, в рамките на Sofia Summer Fest

Фамилатлон - празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот

 

◊ ПОКАНА

Фамилатлон - Семейният празник на София е на 3 септември
 
Да се отправиш на велопоход или да рисуваш и учиш китайски? А защо да управляваш свой робот или да поиграеш хокей с истински стик? Каквото и да избереш - забавлението е гарантирано на празника на семейството, спорта и здравословния начин на живот Фамилатлон.
 
На 3 септември, в рамките на Sofia Summer Fest, зад Музея "Земята и хората", ще има много смях, емоции и вълнуващи срещи. Деца и родители заедно ще участват в различни творчески работилници, спортни предизвикателства и развиващи занимания. За 14-та поредна година Фамилатлон ще обедини знанието, спорта, експериментаторския дух и здравословния живот в един специален ден за цялото семейство.
 
От 10:00 часа в съботния ден посетителите на Фамилатлон 2022 ще могат да се срещнат с десетки организации, които ще споделят своя опит чрез игри, предизвикателства и разнообразни активности. Всяко семейство ще изпробва нови активности и ще подреди своя програма за един незабравим ден.
 
Най-малките вело любители на възраст от 2 до 6 години ще получат възможност да се включат в „Малък велопоход" със специални награди.
 
Голямата сцена на Sofia Summer Fest ще посрещне талантливи малки и пораснали деца, които ще огласят парка с ангелски гласове, ще приковат вниманието ни с актьорски талант и ще ни изненадват.
 
Всяко дете ще си тръгне от събитието с малък подарък, а всеки родител с куп приятни емоции и удовлетворението за качествено прекарано време с децата си.
 
Фамилатлон 2022  се организира от Академия за родители и Асоциация „Родители" в партньорство със Sofia Summer Fest. Събитието е част от културния календар, раздел "Лятна програма" на Столична Община.

Входът за Фамилатлон е безплатен за всички посетители.

 

 

Автор:
Академия за родители
Публикация:
16.08.2022 г. 16:37
Етикети:
празникSofia Summer FestАкадемия за родители
Фамилатлон 2022
Асоциация „Родители"
Посетено:
527
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/35231-familatlon-praznikat-na-semeystvoto-sporta-i-zdravoslovniya-nachin-na-zhivot