Празници / фестивали

Остава седмица до първото издание на Hills of Rock в София

Ще видим Five Finger Death Punch, Placebo, Ill Niño, Dubioza Kolektiv, Sisters Of Mercy

Остава седмица до първото издание на Hills of Rock в София

 

◊ HILLS OF ROCK И В СОФИЯ

Музикалният фестивал Hills of Rock ще има допълнително издание за първи път в София - на 2 и 3 юли в парка на Летище София. Основното издание отново ще е в Пловдив, от 21 до 23 юли.

В София на сцената на Hills of Rock ще свирят световни рок, метъл и алтернативни групи като Five Finger Death Punch, Placebo, Ill Niño, Dubioza Kolektiv, Sisters Of Mercy, Bazzookas, Koza Mostra, Kultur Shock и Оdd Crew.

На основната сцена веднага след хедлайнерите на фестивала Hills of Rock  привлича като част от програмата си Hills of Bass на HMSU. Сред световните имена ще видим Noisia, Chase & Status, LTJ Bukem, MC Eksman, CZA / Cause4Concern и др.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

До 30 юни еднодневните билети на цена за софийския Hills of Rock ще са на цена от 140 лв., а двудневните - 180 лв. След това до началото на събитието и на място билетите ще са съответно 150 и 200 лв.

Закупените билети за Hills of Rock ще важат и за Hills of Bass. Може да си закупите отделно и само билет за Hills of Bass, като притежателите на тези билети ще бъдат допускани до фестивалната зона всяка вечер след 00:30 ч. До 30 юни еднодневните билети за Hills of Bass са на цена от 70 лв., а двудневните - 88 лв. На място цените ще са съответно 80 и 100 лв.

 

Автор: Момчил Цонев
24.06.2022 г. 13:36
Посетено: 215
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/34987-ostava-sedmitsa-do-parvoto-izdanie-na-hills-of-rock-v-sofiya