Празници / фестивали

Голям детски празник на 1 юни в Grand Mall - Варна

Куклен спектакъл, творческа работилничка, огромна пинята, снимки с екзотични папагали и големи отстъпки в Playground чакат малчуганите

 

◊ ПОКАНА

Grand Mall ще бъде детска територия за 1 юни! За Деня на детето в най-големия търговски център на Варна ще бъде пъстро и весело, домакините са приготвили поредица от забавления за малчугани, които ще зарадват и родителите. Празничната зона ще бъде ет. 2, където за малките гости на комплекса ще има поредица от забавни изненади.

Началото е в 11:30 ч. с кукления спектакъл "Приказка за седемте козлета", който ще изнесат любимите на децата актьори от Варненския куклен театър. Те ще разкажат вечната приказка на Братя Грим, и малчуганите ще научат как с приятели добри може да се надхитри дори и страшният вълк. Но това не е всичко, в спектакъла ще се появят и познати герои от други приказки, за да бъде финалът още по-хубав.

Голямата изненада очаква децата пред Playground. Там в 12:20 ч. ще се появи огромна Пинята, с която малчуганите знаят как да се справят по най-забавен начин. А Playground ще предостави специални намаления за детския празник.

В 13:30 ч. отваря творческата Работилничка за рисуване. Под напътствията на куклените актьори младите таланти ще създават сами пролетни цветя и пеперуди от различни материали. Ще могат и да се рисуват лицата на самите мъници.

Колко шарен може да е празникът, ще покажат и Папагалите, които ще очакват децата в два къта за снимки, за да запечатат родителите многоцветен спомен от този прекрасен миг от детството на своите съкровища.

Ще има и много лакомства за малки и големи, осигурени от домакина на празника Grand Mall в партньорство с производителите “Победа”, “Зайо Байо” и “Алпи”.

Вход свободен.

Бъдете в Деня на детето в Grand Mall, ет. 2, пред Playground, за да споделим радостта от детството!

 

Повече открийте в сайта и Фейсбук страницата на Grand Mall: www.grandmall-varna.com, www.facebook.com/GrandMallVarna.

 

Автор:
Нина Локмаджиева
Публикация:
28.05.2022 г. 14:13
Посетено:
2050
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/34800-golyam-detski-praznik-na-1-yuni-v-grand-mall-varna