Празници / фестивали

Роботика, шпионска математика и много подаръци за децата

Детски фестивал за малки и големи - 28, 29 май в Bulgaria Mall

Роботика, шпионска математика и много подаръци за децата

 

◊ ПОКАНА

Тази година празненствата за Деня на детето започват по-рано!  Още през уикенда - на 28 и 29 юни, екипите на Bulgaria Mall и „Академия за родители“ организират Детски фестивал за малки и големи.

Предложенията за забавления са повече от разнообразни, разположени на партера и ниво 1 в търговския център. Игри с LEGO, конструиране и програмиране на роботи, рисуване с пръсти са само част от дейностите на работилничките. По-сръчните ще се научат как се прави водородна кола, ще разгадаят тайните на сглобяването на пирамиди и даже ще могат да си „изцапат ръцете“ като забъркат био желе.

За любознателните, които не се страхуват от числата и формулите - аниматорите ще повдигнат завесата на шпионската математика и ще демонстрират как се правят фокуси, благодарение на точни изчисления. 

Феновете на анимационните филмчета ще могат да се снимат с фигурите на любими герои в къта на HBO Max.

Занимателни викторини, интересни експерименти с подръчни материали и как езиковото обучение може да стане интересно – всичко това – очаква децата и техните родители в Bulgaria Mall на 28 и 29 юни от 10:30 до 17:30 часа.

Празникът продължава и на 1 юни – с много музика и подаръци.

На сцената на Bulgaria Mall, деца от Хайлайт Сингинг Академи ще огласят търговския център със своите ангелски гласове от 11:00 и след това от 17:30.

За мечтаещите да развият разнообразни таланти, театрална школа „Мамото“ и техните възпитаници ще проведат открит урок от 11:00 до 12:00 ч., a от 17:30 талантливите деца на Music Play ще демонстрират своите умения.

Подаръци и закачки ще има за децата, които се присъединят към актрисата Мая Гелева, която готви различни предизвикателства на сцената на търговския център. Подаръците са осигурени с любезното съдействие на Sport Depot, Sotto Zero, „Колев и Колев“, Thinkle stars, Chicco, Kookie Cat, издателство „Фют“, The Little Gym и други.

И тъй като на доброто се подава ръка - Фондация „Сийдър“ ще присъства със щанд, от който всеки, който желае може да закупи продукти с кауза със специално послание. Продажбата на продуктите ще бъде в подкрепа на деца и младежи с интелектуални увреждания и лишени от родителска грижа. 

В детския фестивал на Bulgaria Mall и „Академия за родители“ ще се включат още: АБВ Академия, MindHub, BRITANICA, Развий се, Music Play, IBL English Academy, Издателство “Пурко”, Учебен център “Адива”, Академия Роботика, VITAE - терапевтичен център, ЧДГ “Мария Магдалена”, Училища Фарос, EduLab - китайски език, Logiscool Bulgaria, Flo Art Center, Сгъни наука, Технократи.

Входът е свободен!

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
27.05.2022 г. 12:41
Етикети:
Посетено:
713
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/34787-robotika-shpionska-matematika-i-mnogo-podaratsi-za-detsata