Празници / фестивали

ARTE Feastival с второ издание във Велинград през 2022 г.

Програмата отново включва музика, кулинария и стендъп комедия

ARTE Feastival с второ издание във Велинград през 2022 г.

 

◊ ARTE FEASTIVAL ЗА ВТОРА ГОДИНА ВЪВ ВЕЛИНГРАД

Второто издание на ARTE Feastival във Велинград ще се проведе от 26 до 28 август 2022 г. Ясни са и първите музикални изпълнители, стендъп комици и шеф готвачи, които ще участват във фестивала, който организаторите определят като семеен, с програма за всяка възраст и вкус.

 

◊ МУЗИКАЛНА СЦЕНА

Като част от програмата на Основната сцена във Велинград ще пее френската поп изпълнителка ZAZ. Участието ѝ на фестивала е част от турнето в подкрепа на петия ѝ албум “Organique Tour”. 

Филмовият режисьор Емир Кустурица също идва във Велинград заедно със своя оркестър The No Smoking Orchestra.

Останалите обявени към момента изпълнители са N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., Amparanoia, Gipsy Groove, Sister Bliss от Faithless с DJ сет.

 

◊ КОМЕДИЙНА ПРОГРАМА

В Comedy & Cinema Club до момента участие са потвърдили Христо Шопов, Христо Гърбов, Владислав Карамфилов-Въргала, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова, Ованес Торосян, София Бобчева, Димитър Иванов-Капитана и Благой Бойчев.

 

◊ ИЗВЕСТНИ ГОТВАЧИ НА ЖИВО

С идеята ARTE Feastival  да не бъде само музикално събитие, а семеен фестивал, организаторите включват в програмата и демонстрации на известни шеф готвачи на живо. На Chef’s Stage гурме ястия на място ще подготвят Лео Бианки, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Виолина Маринова.

 

◊ ПОДРОБНОСТИ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за ARTE Feastival 2022 са в продажба още след последния фестивален ден от първото издание. Те могат да се намерят на цени от 60 до 160 лв. на Ticketstation.bg и в магазини „На Тъмно“. 

Закупилите промо билети преди обявяване на датите, артистите и местоположението за 2022 г. имат десет дни на разположение да върнат билета си, в случай че пожелаят това.

 

Автор: Момчил Цонев
15.12.2021 г. 10:07
Посетено: 968
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/33892-arte-feastival-s-vtoro-izdanie-vav-velingrad-prez-2022-g