Празници / фестивали

Международен кино-литературен фестивал CineLibri 2021

Относно нововъведените противоепидемични мерки

Уважаеми зрители на седмото издание на кино-литературния фестивал CineLibri 2021!

Новата заповед на Министерство на здравеопазването, в сила от 21 октомври в 00:00 часа, гласи, че в киносалоните могат да бъдат допускани само зрители, които притежават "зелен сертификат" или по-конкретно:

- ваксина за COVID-19
- преболедували са COVID-19
- имат отрицателен PCR тест
- имат отрицателен антигенен тест

Поради нововъведените противоепидемични мерки бихме искали да се обърнем към вас с молба да проявите разбиране към създалата се ситуация, с която се налага да се съобразим, за да запазим собственото си здраве и това на околните.

В случай че не притежавате "зелен сертификат", не желаете да се сдобиете с такъв и сте си закупили билет преди 19 октомври, Синелибри ви предлага следните възможности:

- срещу всеки закупен билет да получите безплатен достъп до Neterra.TV+ за филм по ваш избор

- срещу всеки закупен билет да получите безплатен билет след отпадането на мерките за всеки филм от програмата, който е в регулярно разпространение (Дюн, Бенедета, Влюбеният Айфел, Три етажа, Изгубени илюзии, Денят на флага, Историята на жена ми и др.)

- срещу всеки закупен билет да получите акредитация с достъп до филми от програмата на Синелибри 2022

- срещу всеки закупен билет да получите безплатно книга по избор на издателство „Колибри“ на близка стойност

- да ви бъде възстановена сумата за закупения билет от касата на залата, от която сте го закупили, или онлайн. Обръщаме внимание, че билети, закупени след 19 октомври от зрители, които не притежават "зелен сертификат", не се възстановяват.

Относно Церемонията по награждаване в Зала 1 на НДК и двата филма, които ще бъдат излъчени там на 21 октомври от 17:30 и 19:30 ч., бихме искали да уведомим зрителите, че сме организирали пункт за извършване на бързи тестове от лаборатория "Кандиларов" на стойност 10 лева. В тази връзка приканваме зрителите на двата филма и желаещите да се срещнат с международното жури на Синелибри да дойдат в НДК 30 минути преди прожекцията.

Като допълнителен бонус към всички зрители обявяваме, че излъчването на филмите в Neterra.TV+ ще продължи една седмица допълнително след 31 октомври.

Фестивалът продължава присъствено във всички зали по график до 31 октомври.

Бихме искали да подчертаем, че създалата се ситуация не е по наше желание и категорично се разграничаваме от начина, по който тя е наложена – без време за реакция, без диалог, без стратегия. Поради мащабната организация и логистика с множеството киносалони и разпространители, както и предвид липсата на елементарна подкрепа от Министерство на културата и Министерство на здравеопазването, ще сме ви безкрайно благодарни, ако изберете опция, различна от възстановяването на суми за закупени билети. Вярваме, че ако сте зрители на фестивала, го цените и ще ни подкрепите. При всички случаи ви благодарим за доверието и даваме дума, че ще удовлетворим желанието за обезпечение на всеки зрител, щом това се налага поради създалата се ситуация.

За въпроси: info@cinelibri.com

Автор:
Организаторите
Публикация:
21.10.2021 г. 11:53
Етикети:
Посетено:
797
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/33556-mezhdunaroden-kino-literaturen-festival-cinelibri-2021