Празници / фестивали

Издателство "Ерго" на "Алея на книгата"

На щанда на издателството читателите ще имат среща с любимите си автори

Издателство "Ерго" на "Алея на книгата"

 

◊ "АЛЕЯ НА КНИГАТА" - СОФИЯ 2021

Издателство "Ерго" на "Алея на книгата"

6–12 септември 2021
Парк НДК, шатра № 38 (между бул. "Витоша" и Патриарха)

 

Скъпи приятели и почитатели на книгата, заповядайте на щанда ни по време на "Алеята на книгата", където ще намерите нашите вече утвърдени и най-нови издания, подготвени за Вас с любов и професионализъм, със специална панаирна отстъпка от 20%. Не пропускайте и събитията ни, на които представяме най-новите ни книги и техните автори.

 

9 септември, четвъртък 19:00 ч.

Dada Cultural Bar, ул. "Георги Бенковски" 10

Среща с автограф с писателката Ирина Папазова, автор на романа „Игри на реалност“. „Една неполитизирана и магическа книга за комунизма и посткомунизма през погледа на главната героиня, минаваща през житейските етапи на дете и тийнейджърка. Впечатления, случки, усещания, размисли се преплитат с философски теми като истина, свобода, мълчание. Порастването се е превърнало в приказка за вълнуващо пътуване и прекосяване на личната Берлинска стена. И като възможност за ново начало“, казва за книгата Стефан Командарев.

 

11 септември, събота, 16:00 ч.

Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра № 38

Среща с автограф с писателката Анна Гюрова и втората ѝ книга „Градът на статуите“, която съдържа 18 разказа. Една прекрасна и дълго отлагана нова книга от ваятелката на приказно-фантастичното слово Ви очаква в поредицата ни „Нулева зона“. „Градът на статуите“ започва леко – с приказки и легенди, неусетно нагазва сред непокорните течения на заплетени мистерии и екзотични приключения, и докато се усетите, се озовавате в дебрите на въздългите драматични и малко страшнички истории. Доминират жанровете магически реализъм и фентъзи, любимото средство за разказване на автора.

 

11 септември, събота, 17:00 ч.

Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра № 38

Среща с автограф с писателката Снежана Ташева, автор на еротичния роман „Спи с мен“. „Впечатляващ съвременен роман, който предлага много повече, отколкото заглавието и началото му предполагат. Прям и директен, крие в себе си неочаквани изненади и е колкото за любовта, толкова и за израстването; за преодоляването на личните недостатъци и за компромисите, нужни във всяка връзка. За раните, които любовта нанася и които пак тя лекува. За смиряването на гордостта, за близостта и приятелството“, твърди за книгата Елена Павлова.

 

12 септември, неделя, 14:00 ч.

Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра № 38

Среща с автограф с авторката на хайку поезия и хайбун Венелина Петкова и премиерната ѝ богато илюстрирана книга „Бели петна“. „Една невероятна поетична книга, родена на кръстопътя на далекоизточното светоусещане и ежедневието на едно съвременно българско момиче! Пресечна точка, на която талантливото перо и четка с туш на Венелина Петкова раждат десетки хайку, калиграфии и хайбуни, правещи осезаеми границите на феноменалния свят“, казва за книгата Зорница Харизанова, секретар на Българския хайку съюз.

 

Автор:
Издателство „Ерго“
Публикация:
01.09.2021 г. 10:42
Посетено:
837
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/33273-izdatelstvo-ergo-na-aleya-na-knigata