Празници / фестивали

ARTE Feastival във Велинград представя стендъп комедианти

Фестивалът се провежда от 20 до 22 август и включва и музикална програма

ARTE Feastival във Велинград представя стендъп комедианти

 

◊ ТРИДНЕВЕН ФЕСТИВАЛ ВЪВ ВЕЛИНГРАД

Новият фестивал ARTE Feastival във Велинград обяви не само музикална сцена, но и множество съпътстващи събития, сред които са сцена на COMEDY & CINEMA Club и кулинарна сцена. Фестивалът ще се проведе за първи път от 20 до 22 август. 

За изпълнителите на двете музикални сцени вече писахме в “Културни новини”.

 

◊ СЦЕНА COMEDY & CINEMA CLUB

Първият фестивален ден 20 август на стендъп комедийната сцена започва в 16:30 ч. с Венета и нейното шоу „Когато порасна ще стана MILF“. От 17:00 ч. ще видим Илия Виделинов, а в 18:00 ч. - популярния и от телевизионния екран Михаил Билалов с "Бум бум: Еволюция на престъпното мислене". След ролята си на мафиота Джаро в сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда.

Вторият фестивален ден 21 август започа отново в 16:30 ч. с дамите от "Сценична треска" – Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова. Те ще представят „Извънредно ЛЮБОВНО“ – комедиен стендъп спектакъл, създаден по осем реални любовни истории, разказани, изиграни и изтанцувани от трите актриси на сцената.

В 17:10 ч. на сцената ще излезе Димитър Иванов - Капитана, който е първият български вентролог. Освен това той е стендъп комик, актьор и драматург. В своите стендъп представления на вентролог се появяват и две кукли - Бай Тъньо и Истерия Петрова.

От 18:00 ч. идват "Майсторите на комедията" – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Кръстю Лафазанов. „Майсторите на комедията“ е сатирично музикално шоу за новините, събитията и живота в България и Европа. 

Последният фестивален ден 22 август започва в 17:00 ч. с Веселина Бабаджанкова. В 17:30 ч. е Кючуков Комеди шоу, а последната проява на стендъп комедийната сцена е от 18:15 ч. с Кръстю Лафазанов и комедийното му шоу "КОМИКадзе".

 

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
13.08.2021 г. 15:14
Посетено:
1128
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/33220-arte-feastival-vav-velingrad-predstavya-stendap-komedianti