Празници / фестивали

Четири нови имена в програмата на Spice Music, Maxi Jazz и Coolio няма да участват

Фестивалът предстои от 6 до 8 август на морското пристанище в Бургас

Четири нови имена в програмата на Spice Music, Maxi Jazz и Coolio няма да участват

 

◊ ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА НА SPICE MUSIC

Още 4 нови изпълнители се присъединяват към програмата на третото издание на фестивала SPICE Music в Бургас, но двама от вече обявените артисти няма да пристигнат у нас, обявиха организаторите.

Легендарният реге изпълнител Maxi Priest идва с цялата си група от Ямайка специално за фестивала в Бургас с едночасов концерт. Две години по-късно отново от сцената ще звучат хитовете на Snap, но този път в изпълнение на Turbo B. Очакваме и италианската изпълнителка In Grid, която през 2003 г. изпя „Tu es foutu”. Ще видим и BG The Prince of Rap – любимец на хип хоп и рап феновете от близкото минало. 

Maxi Jazz от Faithless трябва да отложи участието си на Spice Music. Наскоро той е постъпил в болница и съветът на лекарите му е да се оттегли от работните си ангажименти, съобщават от екипа на изпълнителя. Заради подновените ограничения, свързани с COVID-19, включително при пътуване и за карантиниране, Coolio е решил да отложи за следващата година всичките си ангажименти.

 

◊ ОСТАНАЛИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА SPICE MUSIC

Освен новите имена, на сцената ще видим DJ BOBO с неговото шоу “Kaleidoluna”, E-Type, C-Block, Nana, британците Stereo MC's, Leeroy Thornhill – един от основателите на Prodigy, Masterboy, Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, Vengaboys и Jenny от популярната шведска група Ace of Base. Сцената на Spice Music ще събере отново емблематичния български дует Дони и Момчил, а музиката им ще бъде представена от „Фондацията“.

 

◊ ОЩЕ ЗА ФЕСТИВАЛА

Фестивалът Spice Music ще се проведе от 6 до 8 август на територията на Пристанище Бургас. Ще бъде обособена и специална зона с множество каравани, мобилни кухни и барове.

Билети за фестивала могат да бъдат закупени на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини „На Тъмно“.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
23.07.2021 г. 15:46
Посетено:
1054
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/33156-chetiri-novi-imena-v-programata-na-spice-music-maxi-jazz-i-coolio-nyama-da-uchastvat