Празници / фестивали

Какво знаем до момента за новия музикален фестивал Sunland в Приморско?

Фестивалът е част от мрежата събития на популярния Exit в Сърбия

Какво знаем до момента за новия музикален фестивал Sunland в Приморско?

 

◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА SUNLAND

Nina Kraviz, Ofenbach и S.A.R.S. са обявените до момента водещи чуждестранни изпълнители на първото издание на музикалния фестивал Sunland, който ще се проведе от 29 до 31 юли в Приморско. Събитието беше обявено като част от 20-годишния опит на eдин от най-добрите музикални фестивали в света, Exit в Нови Сад, Сърбия.

Освен чуждестранните имена във фестивала ще вземат участие и голям брой български изпълнители, групи и диджеи - Руши, Остава, P.I.F., Анимационерите, Ревю, Жлъч / Григовор / Гена, Керана и Kосмонавтите, No More Many More, Jin Monic, Спални Mеста, The Foreigners, Shosho, LQ, Zimone, Boyan, Crash, Kickon, CODE02, IHOU, CASS, Stephane Love, Fozzie, Feel.

Публиката очаква с интерес кои ще са следващите обявени имена.

Фестивалната зона ще бъде на плаж Перла, северно от град Приморско. Плажът носи името на разположената в близост бивша резиденция на властта от времето на социализма. 

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Към момента тридневният билет за фестивала е на цена от 99 лв., цената на къмпинг билета е 30 лв., а комбинираният билет за фестивала и къмпинг зоната - 119 лв. Билетите се продават в bilet.bg и epaygo.bg.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА КЪМПИНГ ЗОНАТА

Организаторите уточняват, че къмпинг зоната на Sunland ще разполага с душове, тоалетни, дежурно осветление и обособени места за зареждане с ток. В зоната няма да бъдат допускани опасни предмети (инструменти, режещи пособия и други подобни). Паленето на огън ще бъде строго забранено в цялата фестивална зона. Ограничения за тип палатка и брой хора в нея няма да има, стига палатките да са туристически. Палатки с тежки конструкции няма да бъдат допускани. Зоната ще бъде оградена и охраната ще следи за спазване на реда и комфорта на посетителите, без да носи отговорност за лични вещи. Във фестивалната зона ще има охраняем контейнер за лични вещи.

 

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
06.07.2021 г. 13:07
Посетено:
1017
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/33075-kakvo-znaem-do-momenta-za-noviya-muzikalen-festival-sunland-v-primorsko