Празници / фестивали

Танцова школа "Електра" празнува 25 години

"Танцът е живот" - концерт в Летния театър на Варна на 24 юни

Танцова школа "Електра" празнува 25 години

 

◊ СЪБИТИЕТО

Танцова школа „Електра“ празнува 25 години.

Една от най-старите танцови школи във Варна ще отбележи 25-годишнината си с пищен концерт в Летния театър на Варна на 24 юни – четвъртък.

На сцената ще се качат над 200 момичета, преминали през различните формации на школата през последните 25 години.

Всичко започва през далечната 1996 г в Младежкия дом, където основателката и основен хореограф на школата Ивелина Тодорова поставя началото на първата си формация. През годините „Електра“ се превръща с емблема на модерните танци в града, а някои от преминалите през школата се реализират и като професионални танцьори. Спечелените награди, купи и медали от национални и международни състезания са десетки, а последователната и професионална работа с танцуващите дават своите резултати ежегодно.

„Танцът е живот“ е мотото на концерта, а Ивелина Тодорова допълва: „Изключително съм щастлива, че ще мога да събера на една сцена толкова танцуващи сърца. Притеснявам се, че Летният театър няма да ни побере.“

Специални гости на представлението ще бъдат Силвия Кацарова и Йорданка Христова със собствени рецитали, а шегаджиите то „Тутурутка“ са приготвили специален поздрав за красивите момичета.

Началото на концерта е 20.00 ч. Билети все още могат да бъдат намерени в мрежата на Easy Pay или онлайн на EpayGo. Цените са от 18 до 30 лв.

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
23.06.2021 г. 11:27
Етикети:
Варнагодишнинаконцерт
Ивелина Тодорова
Танцова школа "Електра"
Посетено:
626
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/32993-tantsova-shkola-elektra-praznuva-25-godini