Празници / фестивали

Spice Music Festival добавя нови изпълнители в програмата си

Фестивалът ще бъде от 6 до 8 август в Бургас

Spice Music Festival добавя нови изпълнители в програмата си

 

◊ ФЕСТИВАЛ С МУЗИКАТА НА 90-ТЕ

Нови две емблематични имена за 90-те се присъединят към програмата на Spice Music Festival, който ще се проведе от 6 до 8 август в Бургас - E-Type и Jenny от популярната шведска група Ace of Base.

В Бургас ще пристигнат и още популярни звезди от 90-те като DJ BOBO със забележителното си шоу Kaleidoluna, Maxi Jazz - основателят и неповторим глас на култовите FAITHLESS, британците STEREO MC's, Leeroy Thornhill – един от основателите на Prodigy, лошото момче на американския рап COOLIO, без чийто хит „Gangsta`s Paradise“ 90-те години нямаше да бъдат същите, C-BLOCK, MASTERBOY, NANA, Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, германците U96 и VENGABOYS.

На Spice Music Festival ще се случи и дългоочакваното събиране на Дони и Момчил на една сцена. Съвместната им изява ще е с музикантите от “Фондацията” и е под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”.

За втора поредна година BOMFUNK MC`s са отказали предварително поетия ангажимент и няма да ги видим в Бургас.

 

◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Тридневните билети за фестивала все още са на цена 120 лв. и могат да бъдат закупени на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини „НаТъмно“.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
08.06.2021 г. 21:08
Етикети:
Посетено:
776
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/32891-spice-music-festival-dobavya-novi-izpalniteli-v-programata-si