Празници / фестивали

Издателство "Ерго" на Софийския пролетен базар на книгата

Срещи на автори с читатели и специални панаирни отстъпки

Издателство "Ерго" на Софийския пролетен базар на книгата

 

◊ ПОКАНА

Издателство "Ерго" на Софийския пролетен базар на книгата

31 май - 6 юни 2021
Парк НДК, шатра №2 (между бул. "Фр. Нансен" и Патриарха)

Скъпи приятели и почитатели на книгата, заповядайте на щанда ни по време на Пролетния базар на книгата, където ще намерите нашите вече утвърдени и най-нови издания, подготвени за Вас с любов и професионализъм, със специална панаирна отстъпка от 20%.

Не пропускайте и събитията ни, на които представяме най-новите ни книги и техните автори:

5-6 юни, събота и неделя 11:00–18:00 ч.
Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра №2

Среща с автограф с писателя Бранимир Събев, автор на романа „Сърца от стомана“ и съставител на уникалния сборник с хорър разкази „Ужас“. „Клуб LAZARUS се завръща и си търси секундант. На теб, читателю, се пада честта да участваш в уникален литературен дуел. Осем двойки умели фехтовачи в писането на страшни истории ще кръстосат пера на полето на хоръра. Ще се осмелиш ли да застанеш редом с нас?“

 

5 юни, събота, 18:00–18:45 ч.
Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра №2

Среща с автограф с писателката Райна Маркова и най-новата ѝ книга с разкази „Влажна зона“, която подхваща една маргинална у нас – но не и за световната литература – тема за телесното като метафора за всичко низше, маловажно и несъвършено пред лицето на суперорганизма на обществото. С подкрепата на НФК!

 

6 юни, неделя 13:00–13:45 ч.
Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра №2

Среща с автограф с писателя Пенчо Пенчев, автор на книгата с исторически есета „Минало несвършено“. Есетата разкриват отделни аспекти от миналото, които помагат за разбиране на настоящето. Тематиката им е разнообразна, като се търси не просто преповтаряне на добре известни официозни истини, а разкриване на човешкото лице на историята. С подкрепата на Българско либертарианско общество!

 

6 юни, неделя 14:00–14:45 ч.
Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра №2

Среща с автограф с поета и писателя Маргарит Жеков, автор на поетичната книга „Пътеводна сълза“. „В тази по-различна моя стихосбирка този път съжителстват всички нюанси на битието – любовни и еротични стихотворения, стихотворения за смъртта на майката, за смъртта на приятелствата, както и стихотворения за плагиаторите и епигоните, за двата края на обществената стълбица и за духовното призвание на човека“, споделя авторът.

 

6 юни, неделя, 15:00–15:45 ч.
Щанд на изд. „Ерго“, парк НДК, шатра №2

Среща с автограф с поетесата Димана Иванова и новата ѝ поетична книга „Розово слънце“. „Основният сюжет в тази книга е търсенето на Любовта с главно Л. Любовта се скита през различни европейски градове. Тя живее и гори в София, Братислава, Прага, Берлин, Брюксел, Лондон и Букурещ“, казва за книгата Иван Христов. С подкрепата на Столична община!

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
25.05.2021 г. 17:08
Посетено:
688
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/32795-izdatelstvo-ergo-na-sofiyskiya-proleten-bazar-na-knigata