Празници / фестивали

Рок фестивалът Midalidare се отлага за 2022 г.

Пандемията отлага турнетата на световните рок групи

Рок фестивалът Midalidare се отлага за 2022 г.

 

◊ ВТОРО ОТЛАГАНЕ ЗАРАДИ ПАНДЕМИЯТА

Рок фестивалът Midalidare Rock In The Wine Valley се отлага за втори път заради продължаващата пандемия от COVID-19. Събитието ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022 г. 

Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, The Dead Daisies, Alestorm, Ross The Boss, Lacuna Coil, Freedom Call и Project Renegade са потвърдили участието си догодина, съобщават организаторите. В следващите месеци ще бъдат обявявани още групи.

„Направихме всичко по силите си фестивалът да се проведе и през тази година, но когато основни банди отлагат своите турнета, няма да е коректно към феновете да проведем издание без тях. Решението е трудно, но ние продължаваме да работим за пълноценно събитие, което българската рок публика заслужава. За пореден път искаме да благодарим на всички закупили билети, с което показват доверието си в нас. Ситуацията продължава да е трудна, но ние ще оставим всеки сам да избере дали да запази билета си или да го върне. Ще сме изключително благодарни на онези, които ще ни се доверят отново и няма да връщат билетите си“, споделят от Мидалидаре.

 

◊ ПОДРОБНОСТИ ЗА БИЛЕТИТЕ

Всеки, закупил билет за фестивала, ще може да го върне и да получи сумата си в пълен размер. Връщането на билетите ще бъде възможно в срок до 18 юли 2021 г.

Билетите, закупени за изданията през 2020 г. и 2021 г., ще важат за 2022 г., без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Пълна информация за фестивала и за процедурата за връщане на билетите може да получите от фестивалния сайт тук.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
20.05.2021 г. 14:15
Посетено:
744
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/32761-rok-festivalat-midalidare-se-otlaga-za-2022-g