Празници / фестивали

Празнична събота с НВИМ в Международния ден на семейството

Специални издания на семейната образователна програма „Животните на фронта“

Празнична събота с НВИМ в Международния ден на семейството

 

◊ ПОКАНА

Празнична събота с НВИМ в Международния ден на семейството

В навечерието на Международния ден на семейството утре, 15 май 2021 г., Националният военноисторически музей (НВИМ) възобновява провеждането на семейната образователна програма „Животните на фронта“. По повод празника всички семейства могат да присъстват със своите деца на специалните издания на „Животните на фронта“, които ще се проведат в часовете 10.00 ч. и 11.30 ч.

Екипът на Музея предлага на своите посетители възможност за любопитен и истински празничен съботен ден, в който нашите малки приятели и техните родители ще могат да се докоснат до един различен свят, който е пресъздаден в образователната програма, вдъхновена от любовта между човека и животните, която оцелява и в най-тежките условия по време на война. Семействата ще могат да научат какви задължения имат животните на фронта и какви качества проявяват те, за да бъдат полезни на войниците и още много непознати и  интересни факти.

Повече информация за семейните посещения може да намерите ТУК.         

 

Автор: НВИМ
14.05.2021 г. 15:53
Посетено: 206
Етикети: Национален военноисторически музей, НВИМ, „Животните на фронта“, семейна образователна програма, Ден на семейството, презник
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/32729-praznichna-sabota-s-nvim-v-mezhdunarodniya-den-na-semeystvoto