Празници / фестивали

Още световни имена от 90-те идват в Бургас за Spice Music фестивал през 2021 г.

Фестивалът ще бъде от 6 до 8 август

Още световни имена от 90-те идват в Бургас за Spice Music фестивал през 2021 г.

 

◊ МУЗИКА ОТ 90-ТЕ В БУРГАС

Музикалният фестивал в Бургас SPICE Music Festival започна да обявява изпълнителите от програмата си през 2021 г. На 6, 7 и 8 август в Бургас ще видим DJ BOBO, Danzel, Real McCoy, DJ Alice, N Trance, U96, Leeroy Thornhill Ex Prodigy.

DJ BOBO  идва със своето шоу Kaleidoluna, което за 27 години успя да достигне до близо 200 000 фенове по целия свят. 

Другите нови имена в програмата на фестивала са Danzel, Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, британска електрик денс поп формация N Trance, германците U96 и Leeroy Thornhill – Ex-Prodigy, един от основателите на култовата група Prodigy.

В предстоящото издание на фестивала вече са потвърдили участието си и Maxi Jazz - основателя и неповторим глас на култовите FAITHLESS, STEREO MC's, BOMFUNK MC`s, „лошото момче“ на американския рап COOLIO, C-BLOCK, MASTERBOY, NANA и VENGABOYS!

Повече от 20 г. след последния съвместен концерт Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена в Бургас. Съвместната им изява ще е с музикантите от “Фондацията” и е под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”.

 

◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Промоционални билети за фестивала се продават на цена от 89 лв. за трите дни, а след изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
05.12.2020 г. 16:55
Посетено:
861
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/32069-oshte-svetovni-imena-ot-90-te-idvat-v-burgas-za-spice-music-festival-prez-2021-g