Празници / фестивали

Киномания се отлага за 05-28 февруари 2021 г.

Обръщение от екипа на фестивала

Киномания се отлага за 05-28 февруари 2021 г.

 

Скъпи приятели,

Продуцентът на Киномания в лицето на Националния дворец на културата взе трудно, но важно решение. С цел да дадем шанс на изключителната тазгодишна селекция от филми на фестивала да бъде видяна от повече зрители на живо, както и в знак на солидарност с усилията на лекарите за ограничаване на епидемията от коронавирус решихме да отложим Киномания и Фестивала на френския филм за периода 05-28 февруари 2021 г.

Надяваме се, че след три месеца ще ни предстоят по-добри времена, в които епидемията ще утихне и повече приятели на киното с отворени сърца и без страх ще пристъпят отново към киносалоните. Имаме готовност през февруари, ако се наложи, да покажем и част от филмите онлайн.

Благодарим на нашите партньори от Столична община, Френски институт в България и Италиански културен институт за подкрепата и солидарността.

Благодарим на дистрибуторите на филми, на продуцентите, актьорите и режисьорите, които проявяват разбиране към това важно решение.

Благодарим на вярната публика на Киномания, която търпеливо ще дочака своята лична среща с най-доброто от българското и световното кино!

Седмото изкуство винаги е било чувствително към изпитанията пред човека и предизвикателствата на времето.

Киното е и ще продължава да бъде!

Запазете страстта си към качествените филми, спазвайте мерките и ви очакваме през февруари!

 

Всички закупени до момента билети, за обявените филми от програмата, ще важат за новите дати без презаверка.

 

 

Автор:
Екипът на Киномания
Публикация:
10.11.2020 г. 14:36
Посетено:
598
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/31957-kinomaniya-se-otlaga-za-05-28-fevruari-2021-g