Празници / фестивали

SPICE MUSIC в Бургас обяви нови изпълнители във фестивалната програма

Музикалният фестивал ще бъде от 7 до 9 август

SPICE MUSIC в Бургас обяви нови изпълнители във фестивалната програма

 

◊ КОИ СА НОВИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ В ПРОГРАМАТА НА SPICE MUSIC 

Spice Music Festival, който предстои от 7 до 9 август в Бургас, обяви нови имена от музиката на 90-те в програмата си.

Евроденс групата Culture Beat са потвърдили участието си на 8 август. Те са изпълнители на едни от най-успешните хитове от 90-те като „Mr.Vain“, „Got To Get It“ и „Take Me Away“ ще се качат на сцената на 8 август 2020.

Към програмата на Spice Music се присъединяват и трима диджеи - DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion.

Bomfunk MC`s за съжаление няма да участват във фестивала в Бургас, тъй като са отменили всичките си концерти в Европа това лято.

На Spice Music в Бургас ще видим още 20 от най-известните звезди на 90-те – Technotronic, MASTERBOY & Beatrix Delgado, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, с които ще изпеем вечния хит „Asereje“, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo”, британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

Билетите за трите фестивални дни могат да бъдат закупени от EPAYGO и в офис мрежата на  EasyPay в цялата страна.

 

◊ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ НА ФЕСТИВАЛА

По думите на организаторите фестивалът ще се осъществи при всички действащи в момента разпоредби и препоръчани от институциите мерки за сигурност и при 50% допустимост на капацитета на събитието. Осигурени са санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и др.

Фестивалната зона ще има регулирана схема за движение с предварително уточнени входове и изходи и табели с инструкции, а потокът от хора ще бъде регулиран от доброволци и охрана.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
30.07.2020 г. 12:36
Посетено:
758
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/31513-spice-music-v-burgas-obyavi-novi-izpalniteli-vav-festivalnata-programa