Празници / фестивали

Нови имена в програмата на фестивала Spice Music

Второто издание на фестивала ще бъде на 7, 8 и 9 август в Бургас

Нови имена в програмата на фестивала Spice Music

 

◊ "SPICE MUSIC" ДОБАВЯ НОВИ ИМЕНА В ПРОГРАМАТА СИ

Technotronic и Masterboy & Beatrix Delgado идват у нас за фестивала SPICE Music, който ще се проведе на 7, 8 и 9 август 2020 г. в Бургас. 
И двете формации са добре познати на феновете на музиката от 90-те. Technotronic са познати с песента си „Pump Up the Jam“, а MASTERBOY & Beatrix Delgado - с песни като „Feel The Heat Of The Night“, „Dance To The Beat“, „I Got To Give It Up“, „Everybody Needs Somebody“ и др. 

Припомняме, че в програмата на фестивала с музика от 90-те са Bomfunk MC's, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President с „Coco Jamboo”, британското дуо Maxx, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

На сцената ще видим и български изпълнители като Антибиотика, братя Аргирови и Акага.
 
Организаторите съобщават, че дамите от En Vogue са отменили всички свои участия в Европа през това лято, заради което няма да можем да ги видим тази година в Бургас.
 
Билетите за трите фестивални дни остават на цена от 110 лв. до 15 юни 2020 и могат да бъдат закупени от EPAYGO и в офис мрежата на  EasyPay в цялата страна.

 

Автор: Момчил Цонев
11.06.2020 г. 10:11
Посетено: 724
Етикети: музика от 90-те, програма, Бургас, Spice Music, фестивал, Masterboy & Beatrix Delgado, нови имена, Technotronic
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/31304-novi-imena-v-programata-na-festivala-spice-music