Празници / фестивали

Фестивалът SPICE Music в Бургас потвърди изданието си тази година

Фестивалът ще бъде в началото на август

Фестивалът SPICE Music в Бургас потвърди изданието си тази година

 

◊ SPICE MUSIC FESTIVAL ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРЕЗ АВГУСТ

SPICE Music Festival ще се проведе на предварително обявените дати – 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас. Решението е взето от организаторите след внимателен анализ на епидемичната ситуация в България и по света. 

Очакват се и нови звезди от 90-те да допълнят афиша на SPICE Music Festival.

Вече се работи и по необходимата организация за осигуряване спокойствието и безопасността на посетителите. Организаторите имат готовност да приложат и всички нови изисквания, които ще бъдат актуални към момента на провеждането на събитието. Фестивалната зона ще бъде разширена и дори удвоена по размер спрямо миналогодишната.

Всички артисти от програмата са в добро здраве, по-голямата част от тях вече са потвърдили готовността си да пътуват до България и правят всичко възможно да организират пристигането си у нас през август.

Билетите за трите фестивални дни остават на цена от 110 лв. до 15 юни 2020 и могат да бъдат закупени от EPAYGO и в офис мрежата на  EasyPay в цялата страна.

 

◊ КОИ МУЗИКАЛНИ ФЕСТИВАЛИ БЯХА ОТЛОЖЕНИ ЗА 2021 ГОДИНА?

За разлика от SPICE Music Festival обаче два други музикални фестивала взеха решение да нямат издания през настоящата 2020 г. и да бъдат проведени през 2021 г., както вече писахме в "Културни новини".

"Midalidare Rock In The Wine Valley" се отлага за 16-18 юли 2021 г., а основните им изпълнители са препотвърдили участието си. Hills of Rock в Пловдив също няма да има издание през 2020 г., но още не са ясни датите за 2021 г.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
01.06.2020 г. 12:19
Посетено:
817
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/31265-festivalat-spice-music-v-burgas-potvardi-izdanieto-si-tazi-godina