Празници / фестивали

АртАкция отбелязва рождения си ден с покана към читателите

Две години АртАкция!

АртАкция отбелязва рождения си ден с покана към читателите

 

Днес, на Световния ден на книгата, АртАкция навършва две години.

Обичаме това място. Защото за нас то е нещо повече от сайт, от домейн, от виртуално пространство.

Мислим, че то живее в очите, ума, сетивата, домовете на читателите ни. На онези, които ни четат вечер пред компютъра с чаша питие или пък сутрин през телефона, когато бързат за работа. На онези, които предпочитат първо да довършат започнатото четиво, а после да продължат със задачите си. На онези, които четат дори докато вървят. Които пренебрегват някое и друго задължение, за да погледнат още нещо. Които са с нас по всяко едно време на денонощието. Вие, скъпи читатели, сте като малка (а всъщност вече много голяма) армия на добрия вкус. На добрите книги, филми, сериали, музика. На добрите истории.

Вие, съвместно с авторите ни, правите възможно скъсяването на дистанцията между понятията тук и там. Правите невидима мрежа, която прилича на плетен хамак в летен ден. На брега на някое море.

За две години ни се случиха великолепни неща. Едно от които, безспорно, беше излизането на първия печатен брой, в който разговаряхме с безсмъртните и нарекохме "На живо от Космоса".

Сега искаме да се включим на живо от Земята. И да чуем вас.

Онези, които пишат, снимат, рисуват, правят кино, занимават се с каквото и да е изкуство или пък просто са страстни любители на красивото.

Искаме да направим брой за вас, от вас. В издание, което да публикуваме онлайн напълно безплатно. С бяла корица, която да запълните вие. Разкажете ни чрез думи, картини, фотографии, музика, скулптура, дизайн - както умеете - онова, което ви радва, натъжава, вдъхновява. Разкажете ни за този променен свят. Ако го намирате променен.

Очакваме ви на info@atrakcia.bg до 10 май 2020 г.

И, сигурни сме, този брой ще бъде повече от добър.

Желаем ви винаги да имате една идея. И винаги да откривате съмишленици за нея. Огън бий!

Честит празник!

Автор:
Теа Денолюбова
Публикация:
23.04.2020 г. 14:54
Посетено:
1274
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/31149-artaktsiya-otbelyazva-rozhdeniya-si-den-s-pokana-kam-chitatelite