Празници / фестивали

1 април в Музея на хумора и сатирата

Рожден ден онлайн

1 април в Музея на хумора и сатирата

Румяна Цонева. "Домошар"

 

◊ 1 АПРИЛ В МУЗЕЯ НА ХУМОРА И САТИРАТА

За първи път в 48-годишната история на Дома на хумора и сатирата Музеят ще отбележи рождения си ден онлайн.  За съжаление вратите му ще останат затворени,  а залите – празни за обичайно очакваните тълпи от гости.  Тъжно! Ала като се замисли човек, дали всеки един от нас не е преживял поне един рожден ден в живота си без гости, торта и подаръци.

Така е и сега. Времето на извънредни мерки ни призовава да бъдем смирени и дисциплинирани.  Да останем по домовете си и да се надяваме, че коронавирусът все някога ще се умори да вилнее.  А тогава, тогава ще празнуваме физически заедно – с нови изложби, с цветни детски ателиета, представяния на нашумели книги и филмови прожекции.

Засега обаче се налага да поддържаме настроението ви с онлайн изложби от фейсбук страницата на Музея https://www.facebook.com/humorhouse.bg/, както и от фейсбук групата https://bit.ly/2QeolmA , където любезно ви каним да споделяте своите забавни истории, картини, мемета и коментари. Какъв уникален шанс да празнуваме хем заедно, хем без масраф!

Онлайн програмата за 1 април включва:

  • Селекция с най-добрите публикации от фейсбук групата на Музея ще откриете на https://bit.ly/39xsadv и https://bit.ly/2X2ERup ;
  • Шеги за 1 април през целия ден;
  • Онлайн изложбата ДИЗАЙН С УСМИВКА https://bit.ly/2wG5lXS .

 

Автор:
Музей на хумора и сатирата, Габрово
Публикация:
31.03.2020 г. 17:43
Посетено:
1486
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/31077-1-april-v-muzeya-na-humora-i-satirata