Празници / фестивали

Фестивалът в Бургас "Spice Music" става тридневен

Само за фестивала отново на сцена ще видим българското дамско трио "Антибиотика"

Фестивалът в Бургас "Spice Music" става тридневен

 

◊ "АНТИБИОТИКА" ОТНОВО НА СЦЕНА

Фестивалът за музика от 90-те години SPICE Music 2020 в Бургас ще представи и популярното в миналото българско дамско трио “Антибиотика”. Любопитен факт е, че именно от Бургас стартира първото им турне през 2000 г.

Триото стана известно с песните си „Няма как“, „Искаш да си с мен“ (с участието на рапъра Мишо Шамара), „Какво е времето вътре в мен“. Ани, Савина и Силвия са решили да запишат и нова песен за участието си в “Spice Music”.

 

◊ СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ОТ 90-ТЕ ИДВАТ В БУРГАС

Едни от най-големите звезди на 90-те пристигат в Бургас, за да се качат на сцената на SPICE Music festival 2020 - Bomfunk MC's и легендарните En Vogue, C+C Music Factory, Sonique, Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo” и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

 

◊ ОЩЕ ЗА ФЕСТИВАЛА И БИЛЕТИТЕ

Тази година фестивалът ще бъде тридневен - 7, 8 и 9 август 2020. Отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас, а фестивалната зона ще бъде по-голяма.

Билети могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна. До края на март цената на тридневния билет е 110 лв. За най-големите фенове на музиката на 90-те организаторите са предвидили и VIP билети, които са ограничен брой и в момента са на цена от 120 лв. VIP билетът дава достъп до специално изградени VIP платформи и VIP бар, по-бърз достъп до фестивалната зона и отделни санитарни помещения.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
04.03.2020 г. 11:05
Етикети:
музика от 90-теБургасфестивал
дамско трио “Антибиотика”
SPICE Music 2020
Посетено:
888
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/30997-festivalat-v-burgas-spice-music-stava-tridneven