Празници / фестивали

Празник на любовта към знанието в Чуждоезикова програма FUNDAY

На 15 февруари FUNDAY подарява за всички малки всезнайковци от София на възраст от 4 до 12 години едно безплатно посещение

Празник на любовта към знанието в Чуждоезикова програма FUNDAY

 

◊ ПОКАНА

Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY

Чували ли сте за ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА КЪМ ЗНАНИЕТО?

Чудите се какво е това и къде ли ще се проведе?

На 15 февруари чуждоезикова програма FUNDAY организира първи по рода си Празник на любовта към знанието, като подарява за всички малки всезнайковци от София на възраст от 4 до 12 години едно безплатно посещение.

В този неповторим ден на радостта от новите знания децата ще потънат в изцяло англоезична среда с преподаватели – носители на езика. Ще разберат колко е лесно, колко е хубаво и колко е окриляващо да проговориш английски, да общуваш и да се отвориш към света. Ще преживеят една щастлива събота, в която ще спортуват и развиват своите таланти в ателиета по изкуства и преди всичко ще създадат нови приятелства.

Прекрасните преподаватели, носители на езика, са подготвили за всички много изненади и прелюбопитни игри и забавления. Ще има и вълнуващи часове по квилинг, фехтовка, катерене и ателие по готварство, в което децата ще открият колко е лесно сами да си приготвят домашни сладки и да ги декорират, за да ги подарят с любов на мама. И всичко на английски!

Малчуганите ще получат и сувенир – подарък от FUNDAY, а голямата изненада ще е томбола с най-специалната награда: безплатна седмица в лятната чуждоезикова програма Funday Summer Adventure. Така един голям щастливец ще спечели още през снежния февруари весело лятно приключение.

Необходима е регистрация на funday.bg!  

*

FUNday е иновативна образователна програма на английски език с мото: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Предлага изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. Допълнително програмата включва артистична FUNDAY ART ACADEMY и лятна програма FUNDAY SUMMER ADVENTURE.

 

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
11.02.2020 г. 13:21
Етикети:
децаанглийски език
Празник на любовта към знанието
Чуждоезикова програма FUNDAY
Посетено:
921
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/30891-praznik-na-lyubovta-kam-znanieto-v-chuzhdoezikova-programa-funday