Празници / фестивали

"Франкофоли" се мести от Благоевград в София

Мika и Rag’n’Bone Man с първи участия у нас на фестивала

"Франкофоли" се мести от Благоевград в София

 

◊ "ФРАНКОФОЛИ" ИДВА В СОФИЯ ПРЕЗ ЮНИ

След пет издания с вход свободен в Благоевград, музикалният фестивал "Франкофоли" се мести в София. Тазгодишното издание ще бъде на 19 и 20 юни, а мястото - Парк Летище София. Новост е въвеждането на платен вход.

Вече са ясни двама от изпълнителите на софийското издание на "Франкофоли" - Мika и Rag’n’Bone Man. Mika нашумя през 2006 г. с първите си два сингъла "Relax,Take It Easy" и "Grace Kelly" от дебютния албум "Life in Cartoon Motion". Rag`n`Bone Man пък стана световноизвестен с "Human" и едноименния албум от 2017 г.

През годините на "Франкофоли" в Благоевград видяхме едни от най-популярните по света френски и международни артисти, сред които ZAZ, Нувел Ваг, Джипси кингс, Патрисия Каас, DJ Боб Синклер, Имани, LP и др.

Билетите за "Франкофоли" в София са в продажба в мрежата на "Евентим" от 29 януари. Еднодневният билет е на цена от 90 лева. Първите 1000 фестивални билета за два дни могат да бъдат закупени на преференциална цена от 100 лева до изчерпването им. Останалите двудневни билети ще се продават по 130 лв.

 

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
29.01.2020 г. 18:49
Посетено:
1357
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/30830-frankofoli-se-mesti-ot-blagoevgrad-v-sofiya