Празници / фестивали

Running Wild и Within Temptation - на фестивала "Midalidare Rock"

Фестивалът ще бъде от 17 до 19 юли 2020 г.

Running Wild и Within Temptation - на фестивала "Midalidare Rock"

 

◊ РОК ФЕСТИВАЛ В ДОЛИНАТА НА ВИНОТО

Running Wild и Within Temptation са следващите групи, които се присъединяват към изпълнителите на рок фестивала “Midalidare Rock in the wine valley”. Припомняме, че Judas Priest ще празнуват 50-годишния си юбилей в рамките на фестивала, който ще се проведе от 17 до 19 юли 2020 г.

Running Wild идват за първи път в България. Групата е създадена през 1976 г. в Хамбург, има 16 албума и над 5 млн продадени копия. Running Wild се нарежда сред легендите на рок сцената в Европа. „Ние сме автентични, защото залагаме на истински инструменти, а не експериментираме със синтезатори или други подобни“, споделят от групата.

Within Temptation ще бъдат водени от неотразимата си вокалистка Sharon den Adel. Холандската група е създадена през 1996 г., а стилът им е в началото е определян като Symphonic metal и Gothic metal, за да достигне до сегашното си рок звучене с най-новия им албум “Resist”. Добиват световната си слава със сингъла “Ice Queen”, а песента “All I need” беше част от саундтрака на сериала „Дневниците на вампира“, в който участва актрисата с български корени Нина Добрев.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Тридневните билети са на цена от 120 лв. В продажба са и еднодневни билети. За 17 и 18 юли, когато на сцената ще се качат Running Wild и Within Temptation, цената на еднодневния билет е 60 лв. За 19 юли, когато хедлайнер ще са Judas Priest, цената на еднодневния билет е 80 лв. Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Автор: Момчил Цонев
12.12.2019 г. 11:45
Посетено: 880
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/30652-running-wild-i-within-temptation-na-festivala-midalidare-rock