Празници / фестивали

Бургас с два фестивала в едно - музика от 90-те и кулинария

“SPICE Music Festival” в Бургас е на 9 и 10 август

Бургас с два фестивала в едно - музика от 90-те и кулинария

 

◊ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БУРГАС - "SPICE MUSIC FESTIVAL"

Остават няколко седмици до първото издание на “SPICE Music Festival” в Бургас, който ще събере на една сцена популярни изпълнители от 90-те години. На 9 и 10 август в Бургас ще видим East 17, 2 Unlimited, REDNEX, Sonique, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC.

Участие във фестивала са потвърдили и от “No mercy”, познати с хитове като (Marty Cintron), чиито хитове - Where Do You Go, Hello How Are You, Please Don't Go - оглавяваха не една и две класации по света.

На сцената на фестивала “SPICE Music Festival” ще се качат Ъпсурт и Deep Zone Project, които ще загреят феновете с техните хитове от 90-те.

Организаторите уточняват, че за съжаление C+C Music Factory няма да успеят да пристигнат в Бургас - групата е отменила всичките си участия в този период, защото член от групата ще става баща.

До 31 юли билетите са на промоционални цени - 77 лв. За двудневен билет. След 1 август цената за двата дни ще бъде 88 лв. Еднодневни билети ще се продават само на място. 

От 7 до 11 август 2019 във фестивалната зона ще се проведе още един уникален за Бургас фестивал - Street Food & Art Festival. Десетки артисти и кулинари, музиканти, блогъри и влогъри ще пресъздадат на родна почва атмосферата на street food културата.

 

Автор: Момчил Цонев
09.07.2019 г. 14:51
Посетено: 928
Етикети: кулинария, музика, фестивал, Бургас, SPICE Music Festival”, Street Food & Art Festival
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/29989-burgas-s-dva-festivala-v-edno-muzika-ot-90-te-i-kulinariya