Празници / фестивали

Група D.VINE е хедлайнер на Еко Фестивал 2019, Казанлък

Концерт "Wonderful world"

Група D.VINE е хедлайнер на Еко Фестивал 2019, Казанлък

 

◊ ПОКАНА

На 6 юли, на сцената на Еко Фестивал 2019 група D.VINE официално ще представи новата фронт дама в състава си Stellar George. Бандата е поканена да закрие деветото издание на фестивала съвместно с DJ Васко Громков (DJ VaGro) на сцената-камион до тенис кортовете към с. Енина.

Фестивалът е с пъстро програмиране и богато международно участие на доброволци от 9 държави: Франция, Финландия, Полша, Румъния, Словения, Унгария, Португалия, Италия, Германия. Младежки център за развитие „Взаимопомощ” чрез Фестивала насърчава международен младежки обмен с цел взаимно опознаване на младите хора от държавите от Европейския съюз и Централна и Югоизточна Европа. Събитието се реализира като част от проекта „Дълбоки корени” на Сдружение „Взаимопомощ”, асоцииран партньор е Община Казанлък

Музикалният фестивален маратон и еко инициативите на Еко фестивала започнаха в четвъртък, 4 юли, с концерти на M.N.I.M & West и група Le’Push. В петък беше представен спектакъла „Огнен хепънинг „ОЗАРЕНИЕ” на Фондация „ЖАР Театър - изкуство – култура” и стартираха редица артистични работилници, включително и ателиета по изкуства за хора в неравностойно положение от Дневните центрове за деца и възрастни хора с увреждания.

Днес, 6 юли, музикалните занимания ще започват още от 16 часа с „Концерт за малчугани и великани“, а спортно-забавните се откриват със „Зумба за деца с Гери“.

От 19:00 часа предстои представяне на книгите "Аз бях DJ" от Васко Громков (DJ VaGro).

От 22:00 часа стартира концертът "Wonderful world" на поп-рок дамите от група D.VINE.

Концертът ще бъде представен с романтична рок и еко визия, специално подготвена от D.VINE за Еко фестивал 2019. Публиката ще има възможност да се наслади на 90-минутен сет поп, фънк и рок музика, като част от парчетата ще се изпълнят в авторски компилации. D.VINE, като единствена дамска поп-рок банда, отличаваща се със запомнящо сценично присъствие и визия, планира и реализиране на артистична фотосесия на открито в Казанлък непосредствено преди концерта по поръчка на Фестивала (по повод предстоящото десето издание през 2020 година).

D.VINE ще се представи в състав:

. Стела Георгиева (Stellar George) – вокал
. Михаела Котева – китара
. Мина Николова – клавир
. Тина Коилова – бас китара
. Силвия Цветкова – барабани

Концертът "Wonderful world" на група D.VINE в град Казанлък е проект, подкрепен по направление "Мобилност" на Столична програма "Култура".

Вечерта ще завърши с музикален DJ парти сет на Васко Громков (DJ VaGro).

Повече за събитието: https://www.facebook.com/events/

Еко фестивал 2019 с лагера, еко точките и сцената за концертите e позициониран на поляната северно от тенис кортовете в Казанлък, по пътя за с. Енина.

Заповядайте на концертите, съпътстващите работилници и забавления, както и на инициативите за по-красив и чист Казанлък. Бъдете част от емоцията на Фестивала!

 

Автор:
Тина Коилова
Публикация:
06.07.2019 г. 11:19
Посетено:
1431
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/29978-grupa-d-vine-e-hedlayner-na-eko-festival-2019-kazanlak