Празници / фестивали

Фестивалът "SPICE Music" в Бургас ни връща в духа на 90-те

Музикалният фестивал е на 9 и 10 август

Фестивалът "SPICE Music" в Бургас ни връща в духа на 90-те

 

◊ МУЗИКА ОТ 90-ТЕ НА НОВ ФЕСТИВАЛ В БУРГАС

Първото издание на музикалния фестивал "SPICE Music" в Бургас ще ни върне в миналото с популярни изпълнители и групи от 90-те. Събитието е на 9 и 10 август на музикална сцена на Пристанище Бургас.

Участие ще вземат East 17, 2Unlimited, Dr. Alban, Snap!, Haddaway, La Bouche, Ice Mc, Sonique, Rednex, C+C Music Factory, Cappella, 2 Brothers On The 4th Floor. Ще участват и две български групи - Deep Zone и Ъпсурт.

"SPICE Music Festival" ще се проведе в района на Пристанище Бургас. Там ще бъде изградена фестивална зона, в която ще можете да се забавлявате в рамките на 9 и 10 август. Освен шоуто на Главната сцена, ще има и Street Food зона с богато разнообразие от храни, напитки и други вкусни изкушения. По време на "Spice Music Festival" в същата зона ще се проведе и STREET FOOD & ART FESTIVAL "Кино и Храна".

* * *

Билети за събитието се продават в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн. До 31 юли двудневният билет ще струва 77 лв., а след 1 август - 88 лв.  Еднодневни билети ще се предлагат само на място в дните на фестивала.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
13.06.2019 г. 16:20
Етикети:
първо изданиемузикаБургас
"Spice Music Festival
фестивал "SPICE Music"
Посетено:
1206
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/29857-festivalat-spice-music-v-burgas-ni-vrashta-v-duha-na-90-te