Празници / фестивали

Две седмици до третия музикален фестивал в Пловдив "Hills of Rock"

Всичко важно, което трябва да знаем за събитието

Две седмици до третия музикален фестивал в Пловдив "Hills of Rock"

 

◊ "HILLS OF ROCK" ЗА ТРЕТИ ПЪТ В ПЛОВДИВ

Ясни са всички участници в третия музикален фестивал "Hills of Rock", който ще се проведе от 28 до 30 юни в Пловдив. Локацията отново е Гребната база в града.

Фестивалът ще има три сцени - основна, "На тъмно" и "Music Jam". Хедлайнерите на основната сцена са "Disturbed", "Whitesnake" и "Garbage".

Представяме ви всичко най-важно, което трябва да знаете за фестивалното събитие.

 

◊ ПРАВИЛАТА НА ФЕСТИВАЛА

За тези, които за първи път ще посетят фестивала, точният адрес на събитието е ул. "Ясна поляна" 23. Билетите за фестивала не включват осигурено паркинг място. Паркинг местата около фестивала са ограничен брой. Организаторите препоръчват да използваме градски транспорт или такси.

Както и при предишните издания, купуването на храна и напитки от баровете в зоната на фестивала ще се извършва единствено чрез специални карти за разплащане. С такава карта може да се сдобиете или да заредите на изградените пунктове за карти.

Поставянето на гривна е задължително. Не се допуска влизане в зоната на фестивала само чрез представяне на билет. Веднъж поставена гривна не може да бъде предоставена на друг! Пазете гривната до края на фестивала, препоръчват от фестивала.

Многократното влизане и излизане в рамките на един фестивален ден на територията на Фестивала е забранено. Влизането е разрешено по всяко време, но излизането е еднократно в рамките на деня.

Допустимият максимален размер на раници и чанти е с вместимост до 5 литра. Забранено е внасянето на храни и напитки от всякакъв тип в рамките на фестивала. Позволено е внасянето на вода в разфасовки до 500 ml на човек. В случай на екстремно високи температури е възможно това количество да бъде увеличено на 750 ml.

Забранено е да се внася професионална или полупрофесионална фото или видео техника. Позволено е да се снима само с телефон и фотоапарат тип „сапунерка“ (такъв, който не позволява смяна на обектива).

 

◊ ЗА БИЛЕТИТЕ И ВЛИЗАНЕТО НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ

Еднодневният билет за "Hills of Rock" е на цена от 100 лв., тридневният - 180 лв., а къмпинг билетът за три дни - 40 лв.

Лица до 10 години включително (ненавършили 11 г.) влизат безплатно, само ако са придружавани от родител с редовен билет. На влизане трябва да представите лична карта и билет за събитието. Ако нямате навършени 18 години, трябва да представите и декларация в 2 екземпляра, подписана от лицето което ви придружава. Декларации ще можете да попълните и на входа на събитието.

 

Автор: Момчил Цонев
13.06.2019 г. 11:02
Посетено: 578
Етикети: Пловдив, "Garbage"., "Whitesnake", Disturbed", музикален фестивал "Hills of Rock"
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/29856-dve-sedmitsi-do-tretiya-muzikalen-festival-v-plovdiv-hills-of-rock