Празници / фестивали

"Книгомания" среща читателите с любими автори

За първи път лични снимки на Невена Коканова в изложба

"Книгомания" среща читателите с любими автори

Стив Джобс

 

◊ ПОКАНА

По време на 46. Софийски международен панаир на книгата, който тече тази седмица, издателство "Книгомания" дава възможност на читателите да се срещнат с любими автори и да купят подаръци за Коледа.

На щанда на издателството за среща с автограф ще ги очакват Георги Тошев с книгата "Години Любов. Невена Коканова", която излиза за юбилея на актрисата, Мария Лалева, автор на хитовия роман "Живот в скалите", актьорът Георги Мамалев, певецът Орлин Горанов, легендата на родния волейбол Любо Ганев и журналистката Евгения Атанасова с книгата й за Кристо. 

Верни на МАНИЯТА ДА СИ РАЗЛИЧЕН, Книгомания е подредила за читателите приказки за деца, популярен бизнес, художествена литература, биографии, занимателни книги, 3D пътешествия, научнопопулярни четива, оцветяване за възрастни, книжки със звуци и стикери, енциклопедии и луксозни албуми, книги на Mensa, както и немалко чужди издания на английски език. 

Среща с автограф на 13 и 15 декември на щанд № 109:

• 13.12., четвъртък, от 18 ч. Георги Мамалев

• 15.12., събота, от 12 ч. Орлин Горанов

• 15.12., събота, от 13 ч. Мария Лалева 

• 15.12., събота, от 14 ч. Евгения Атанасова

• 15.12., събота, от 17 ч. Любо Ганев

• 15.12., събота, от 18 ч. Георги Тошев 

 

На 13 декември от 11 ч. в Градската градина на София, в рамките на Панаира на книгата  и като част от честванията за 80-годишнината на великата актриса Невена Коканова, издателство Книгомания заедно със Столична община, Art Productions и дъщерята на Невена Коканова - Теодора Шарланджиева ще открият изложбата "Невена Коканова на 80. Снимки от един живот. 1938-2018". В тази експозиция ще може да се видят непоказвани досега снимки на любимата на няколко поколения българи актриса Невена Коканова. Изложбата може да се посети до 3 януари 2019 г.

Едно от интересните заглавия, които излиза за Панаира на книгата е:

СтивДжобс: Биографичен портрет" - уникална книга за живота и постиженията на един от най-влиятелните иноватори на XXI век. С тази богата на информация биография читателя може да се запознае  в детайли със забележителния талант и гениалност на Стив Джобс, представени чрез смел дизайн и оригинални визуални графики. Книгата дава яснота как нюхът му на находчив търговец поставя основата на бъдещия успех на съревнованието с Бил Гейтс и на страстта му към радикалните нововъведения. Този пионер в технологиите води забележителен, но твърде кратък живот, който променя из основи начините, по които комуникираме помежду си, и цялото ни ежедневие.

 

От 11 до 16 декември 2018 г. "Книгомания" очаква всички любители на четенето на щанд № 109, от 10 до 20 ч.  

 

Автор:
Изд. Книгомания
Публикация:
12.12.2018 г. 15:56
Посетено:
1058
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/28736-knigomaniya-sreshta-chitatelite-s-lyubimi-avtori