Празници / фестивали

Студенти на Нов български университет отбелязват Световния ден на книгата и авторското право

Интерактивна игра и среща с автора на книгата „Българите! Забравените постижения“ – Делян Момчилов

Студенти на Нов български университет отбелязват Световния ден на книгата и авторското право

 

◊ СЪБИТИЕТО

Тазгодишното отбелязване на Световния ден на книгата и авторското право в Нов български университет ще мотивира и разказва.

През целия ден на 23 април 2018 г. в кампуса на университета ще се провеждат игри с интерактивни карти, където се крият редица предизвикателства с мисия. Забавни тестове ще отговорят на въпроса „Какъв читател си?“ и ще донесат усмивки за всеки от участниците. На специално обособени места любителите на книгите ще имат възможност да седнат и да почетат.

За разказа ще се погрижи младият и талантлив български автор Делян Момчилов, написал книгата „Българите! Забравените постижения“. От 17:00 часа в Галерия „УниАрт“ на Нов български университет авторът ще сподели как се ражда идеята за това запознанство със забравените български личности, които са оставили своите следи в историята през годините и за желанието си да се потопи в този свят.

Автор: НБУ
19.04.2018 г. 16:33
Посетено: 990
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/27524-studenti-na-nov-balgarski-universitet-otbelyazvat-svetovniya-den-na-knigata-i-avtorskoto-pravo