Празници / фестивали

Фенове от 13 държави пристигат на фестивала „Варна мега рок” през август

След като постави Каварна на световната рок карта, Кметъла е напът да го постигне и за град Варна

Фенове от 13 държави пристигат на фестивала „Варна мега рок” през август

 

◊ ВАРНА МЕГА РОК

Фенове от 13 държави пристигат на фестивала Варна мега рок през август!

След като постави Каварна на световната рок карта, Кметъла е напът да го постигне и за град Варна. Новият фестивал Varna Mega Rock, организиран от Цонко Цонев с подкрепата на Община Варна, предизвиква значителен интерес в чужбина.

За месец и половина от пускането на билетите в продажба, фенове от Австрия, Германия, Гърция, Малта, Обединеното кралство, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Турция, Украйна Франция и Чехия са купили билетите си за Варна мега рок и ще се присъединят към българските рок фенове. 36% от продадените през eTicketsMall билети до този момент са купени от фенове, които ще пътуват до България специално за фестивала.

Фестивалът ще се проведе на 18 и 19 август на Пристанище Варна. Сцената ще е изградена точно до морето и гледката ще е впечатляваща! Разпределението на групите по дни е:

18 август: Glenn Hughes с Б.Т.Р., Kamelot, Кикимора и Krossfire
19 август: Nightwish, Apocalyptica, Конкурент и Bendida

Ако харесвате рок музиката, морето и чаша студена бира, споделена с чудесна компания в гореща лятна нощ, тогава Варна Мега Рок вашият фестивал!

Билетите за двата фестивални дни можете да намерите онлайн от eTicketsMall на цена от 90 лв. до 17 юли, а месец преди фестивала цената им ще бъде 120 лв. Цонко Цонев сподели, че пространството на пристанище Варна е ограничено, затова е препоръчително феновете да резервират билетите си навреме, за да не рискуват да пропуснат фестивала. Входът е безплатен за децата, ненавършили 12 години.

Автор:
eTicketsMall
Публикация:
26.04.2018 г. 16:44
Етикети:
Посетено:
1323
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/27424-fenove-ot-13-darzhavi-pristigat-na-festivala-varna-mega-rok-prez-avgust