Празници / фестивали

София диша литература на 26 август!

Издателство "Колибри" гостува на фестивала "София диша"

София диша литература на 26 август!


◊ ПОКАНА

Осма поредна година градският фестивал „София диша” освобождава от трафик централни улици, за да отвори пространство за изкуство и култура.

Августовското издание ще се проведе на площад „Свети Александър Невски”, а щандът на „Колибри” ще посреща усмихнато и най-взискателните читатели!  

• На 26 август от 19:00 ч. Мария Касимова-Моасе ще представи своя вълнуващ сборник с очерци и есета „Близки срещи със смесени чувства”, който вече спечели стотици читатели от цялата страна.  

• Също на 26 август, но от 20:00 ч., Георги Тенев ще представи новата си книга – „Жената на писателя”. Болезнено отекващи, майсторски изпипани разкази, поредно доказателство за острата социална чувствителност на автора.  

Всички книги на „Колибри” ще се предлагат с минимум 20% отстъпка от коричната цена. Ще намерите най-актуалните ни заглавия от поредиците за съвременна европейска и световна проза, трилърите на сезона, пълноцветни детски издания, прекрасни книги с автограф… Не подценявайте изненадите!  


Повече информация за инициативата и останалите събития в програмата: http://sofiadisha.com/


"София диша" се организира от Sofia Breathes Foundation и Столична община. Фестивалът е част от Календара на културните събития на София.

 

Автор:
Издателство Колибри
Публикация:
23.08.2017 г. 17:42
Посетено:
890
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/26201-sofiya-disha-literatura-na-26-avgust