Празници / фестивали

Концерт "D.VINE in love"

Тематичен музикален спектакъл за любовта на приказната дамска поп-рок група D.VINE

Концерт "D.VINE in love"



◊ ПОКАНА

На 2 август (сряда), от 19 часа, D.VINE, които са единствената българска изцяло дамска група в стил поп и рок, ще представят тематичния музикален спектакъл "D.VINE in love". Дамите вече имат завиден опит на фестивални и концертни сцени, но през изминалите няколко летни сезона преоткриха красотата на любовната лирика в поп-рок музиката и я пресъздават като програма на големи сватбени събития, изпълнявайки музика за любовта за туптящи влюбени сърца.

Новото концертно шоу е наситено с романтика и колоритен декор, а детайлите и стилните тоалети резонират с женското очарование на група D.VINE и смелото заглавие на проекта "D.VINE in Love".

Целта на музикалния спектакъл е публиката да се потопи в необятната палитра от любовни емоции, изразени в нежна визия и музика. За изграждането на проекта "D.VINE in Love" момичетата работят с едни от най-изявените стилисти, дизайнери и декоратори. Събитието ще бъде в романтично розово, в съчетание с ефирен градински стил.

Музиката ще е прекрасна, като момичетата няма да изневерят на любимото звучене на групата - поп и рок, но всичко ще бъде майсторски филирано от дамите в идеята на вечерта.

D.VINE са в състав:
. Ирина Русимова - вокал
. Живка Захариева - вокал
. Михаела Котева - китара, вокал
. Мина Николова - клавишни
. Тина Коилова - бас китара
. Силвия Цветкова - ударни

Заповядайте под откритото небе на Борисовата градина, сцена Лятна естрада на 2 август (сряда) от 19 часа.

Бъдете част от романтичния спектакъл "D.VINE in Love"!

 

* * *

Повече за D.VINE и новия проект тук: http://dvine.bg/
https://www.facebook.com/events/182618868944125/?active_tab=about


Концертният цикъл "Остров на музиката" се организира от ОКИ Дом на културата "Средец". Той се провежда всяка сряда през месеците юли и август на Лятната естрада в Борисовата градина. Цикълът "Остров на музиката" е част от лятната културна програма на Столична община.

Пълната програма тук: http://dksredets.com/ 

Автор:
Тина Коилова
Публикация:
02.08.2017 г. 10:24
Посетено:
1835
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/26165-kontsert-d-vine-in-love