Празници / фестивали

Радио парк фест в Южния парк на 24 и 25 юни

Българското национално радио организира музикалния фестивал в първия летен уикенд

Радио парк фест в Южния парк на 24 и 25 юни


◊ ПОКАНА

На 24 и 25 юни Българското национално радио организира първия летен Радио Парк Фест. На сцената на Голямата поляна в Южния парк ще излязат едни от най-добрите български поп, рок, фънк и хип-хоп изпълнители и популярни водещи от ефира на БНР.

В първия ден на фестивала 24 юни, събота, на сцената ще излязат групите Funky Miracle и Hayes & Y, както и любимите на тийнейджърите Eva и Кристо, Пламен и Иво и Михаела Маринова. Фестивалната програма започва в 17 и ще продължи до 21 часа.

Неделната сутрин на 25 юни ще бъде посветена на най-малките, които от 10 часа ще пеят любими песни с „Радиодеца“, ще участват в състезания и игри и могат да научат много за музиката от образователните игри на Музикална къща на БНР.

В 11 часа фестивалът продължава с дългоочакваната „Копаница-тропаница“ на Оркестъра за народна музика на БНР, който предизвиква всички любители на народните танци на надиграване на голямата поляна в Южния парк. Фестивалната неделна сутрин ще завърши отново с танци, но този път със Street Dance с радио Бинар.

Неделният следобед започва в 16 часа с образователни детски игри, а в 17 часа започва и музикалната програма. На фестивалната сцена ще излязат рапърите Жлъч, Гена и Григовор, Wosh MC и The Top Stoppers. Пред публиката в Южния парк ще свирят младите изпълнители от The Lefties, обичаните Bears and Hunters и българите, които бяха избрани за подгряваща група в последното турне на легендарните Queen – JEREMY?

Входът е свободен.

 

Автор:
БНР
Публикация:
23.06.2017 г. 17:34
Посетено:
1811
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/26018-radio-park-fest-v-yuzhniya-park-na-24-i-25-yuni