Празници / фестивали

Най-важното за новия музикален фестивал в Пловдив "Hills of Rock"

Фестивалът ще е ежегоден, обещават организаторите

Най-важното за новия музикален фестивал в Пловдив "Hills of Rock"


◊ РОК ФЕСТИВАЛ В ПЛОВДИВ

32 групи ще участват в първото издание на пловдивския рок фестивал „Hills of Rock 2017“ на 30 юни и 1 юли.

Фестивалът „Hills of Rock“ ще се реализира ежегодно и е част от програмата на  Пловдив – Европейска столица на културата 2019, обещават организаторите.


◊ ФЕСТИВАЛНАТА ПРОГРАМА

Вратите ще отворят в 17:00 часа на 30 юни, а първата група, която ще се качи на Главната сцена, ще бъде „KROSSFIRE“. 20 минути по-късно започва програмата и на „Световната сцена“ („WORLD Stage“) с появата на „8M/S“.

Водещите участия на „Epica“, „Evanescence“, „Three Days Grace“ и „Guano Apes“ започват след 21:00 часа във всеки от фестивалните дни.

„Уикеда“ отпадат от програмата на фестивала по здравословни причини, което доведе до няколко размествания и добавяне на 6 нови групи към „Hills of Rock 2017“, съобщават организаторите. Новите попълнения в програмата са Bobo & The Gang, „The Black Swells“, „Hypnotik Ink“, „A-Moral“, „8M/S“ и „Toy Letters“.


◊ ПОЛЕЗНО ЗА ФЕСТИВАЛА

„Hills of Rock 2017“ ще последва и практиката на редица международни фестивали, като още от първото си издание ще въведе безкешово разплащане, за да намали чакането на опашки на баровете и местата за хранене. Всички плащания на фестивала ще стават със специалната фестивална карта “Hills of Rock Card”.

Освен стандартните билети, от 19 юни в продажба са вече и специални еднодневни билети с ВИП кетъринг, които ще включват възможност за вечеря в ресторанта на фестивала с меню от над 15 основни ястия и десерти. Цената на този еднодневен билет е 99 лева, а местата са ограничени.

Всички типове билети за фестивала и за къмпинг зоната можете да закупите в мрежата на „Евентим“, „Тикет Про“, от билетния център на НДК, билетната каса пред Община Пловдив и др.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
19.06.2017 г. 15:47
Етикети:
Посетено:
711
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/25978-nay-vazhnoto-za-noviya-muzikalen-festival-v-plovdiv-hills-of-rock