Празници / фестивали

Първото издание на фестивала "Hills of Rock" обяви пълната си програма

Събитието е част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019

Първото издание на фестивала "Hills of Rock" обяви пълната си програма


◊ РОК ФЕСТИВАЛЪТ В ПЛОВДИВ ЗА ПЪРВИ ПЪТ

Музикалният фестивал “Hills of Rock” обяви програмата си по часове за 30 юни и 1 юли.

Три сцени, всяка със свой собствен музикален стил и звучене, ще има на „HILLS OF ROCK“: Главна сцена (Main stage), Световна сцена (World Stage) и Алтернативна сцена (сцена “НА ТЪМНО”).

На главната сцена на 30 юни ще чуем „Epica“ и „Evanescence“, а на 1 юли - „Three Days Grace“ и „Guano Apes“.

Към фестивала се присъединяват и българските групи „Контрол“, „PIF“, „Ревю“ и „Медикус“, които ще празнуват своите 30 години на сцена в рамките на „Hills of Rock 2017“.

Пловдив се подготвя активно да посрещне хилядите посетители, които се очаква да пристигнат за първото издание на фестивала, който е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.


◊ ФЕСТИВАЛНА ЛОКАЦИЯ

Фестивалът ще се проведе в парка около Гребен канал - Пловдив. Главната сцена ще бъде изградена на терена на стадион "Пловдив", но без трибуните да бъдат използвани. Двете допълнителни сцени ще бъдат разположени около стадиона, за да се избегне смесването на звуците, споделят организаторите.


◊ КЪМПИНГ ЗОНА

Хотелите са почти изцяло резервирани за последния уикенд на юни, което подтикна организаторите да създадат специална къмпинг зона за желаещите да посетят събитието на достъпни цени. До тази зона ще имат достъп всички закупили специалните къмпинг билети за два дни на цена от 20 лева на човек.

Зоната ще предлага най-необходимите удобства за добра фестивална почивка между двата дни, а именно - отделен пропусквателен режим, 24 часова охрана, душове, тоалетни и разбира се, сянка. Къмпинг билетите ще важат само със закупен фестивален билет за 2 дни.


◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билети за фестивала и за къмпинг зоната могат да се закупят от Билетния център на НДК, билетната каса пред Община Пловдив, магазини „На тъмно“ и онлайн от „Евентим“ и „ТикетПро“.

От понеделник (12.06) влизат в продажба и еднодневните билети за 30.06 и 01.07. Първите 100 броя за всеки от дните ще бъде на промо цена от 60 лева, а следващата категория ще е на цена от 70 лева за ден, а цената за два дни на „Hills of Rock“ ще стане 100 лева.



Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
12.06.2017 г. 17:46
Посетено:
968
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/25935-parvoto-izdanie-na-festivala-hills-of-rock-obyavi-palnata-si-programa