Празници / фестивали

Джобен фестивал - пролет 2017

Десето издание на фестивала - 21-23 април 2017, Ателие "Пластелин", София

Джобен фестивал - пролет 2017


◊ ПОКАНА

Десетото издание на фестивала за клипово изкуство "Джобен фестивал", който се провежда два пъти годишно в Ателие "Пластелин" (ул. "Цар Симеон" №48), Тази пролет той ще се състои между 21 и 23 април.

Програмата ни акцентира върху изложбите, като ще открием фестивала с "Къщи по хълмовете" на Елеонора Тодорова и "Целесъобразност с прицел" - пърфомативната изложба на Диана Петрова и Крис Енчев.

Сред театралните постановки се открояват детското представление "Таласъмът Тропалан" на Общински куклен театър Благоевград и "Тишината на крокодилите" от Яна Добрева в изпълнение на Марчела Христова, модерен танц и въздушна акробатика от театрална компания „Нибрай”.

Фестивалът ще обърне внимание и на представянето на бъдещи проекти, добри практики и артисти търсещи съмишленици в осъществяването на културни продукти. В петъчната вечер зрителите могат да научат какво са Прото-театралните форми, и какво да очакват през месец юни от трупата и платформа за правене на театър "Суб театър", както и презентация на тема социалните мрежи, влогинг обществото и негативните коментари с водещ Мирела Лилова.

Повече информация може да намерите на http://pocketfestival.weebly.com/


Светослав Николов,
директор на фестивала

Автор:
Публикация:
18.04.2017 г. 13:11
Посетено:
1082
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/25489-dzhoben-festival-prolet-2017