Празници / фестивали

Светещи LED барабанисти откриват „Панаир на куклите“ 2016

MOZ DRUMS представят уникално улично шоу с музика и фойерверки

Светещи LED барабанисти откриват „Панаир на куклите“ 2016


◊ СЪБИТИЕТО

От 16 до 22 септември 2016 г. София ще бъде домакин на деветото издание на Международния фестивал за уличен и куклен театър „Панаир на куклите”, който се организира от Столичен Куклен Театър и Столична община с подкрепата на Министерство на културата, АКТ-УНИМА България и Съюз на артистите в България.

Фестивалът тази година ще бъде открит с уличния спектакъл на невероятните LED барабанисти MOZ DRUMS – Франция, които зрителите ще могат да гледат на 16 септември от 20,00 ч. по маршрут - Градска градина, ул. “Славянска“, Градина „Чайка“, Столичен куклен театър - ул. “Гурко“14.

На улицата MOZ DRUMS са близо до публиката, за едно интерактивно музикално преживяване, което редува оригинални и ефектни ударни ритми и танци, а светещите LED барабанисти преминават през тълпата в облак от дим, който придава магичност на ефектите от цветове, променящи се заедно с движенията на телата им.

Невероятната хореографията на тези странни музиканти и техните дяволити лица, карат публиката да се усмихва постоянно, да танцува, да флиртува с тях.

Динамика и атрактивност, а за финал – огнено шоу с фойерверки. Това са MOZ DRUMS!

• Може да ги гледате и на 17 септември, 20,30 ч., в Градската градина.

Продължителност: 45 мин. Улично шоу.

 

Повече на www.sofiapuppet.com


Автор:
Столичен куклен театър
Публикация:
08.09.2016 г. 15:12
Посетено:
1793
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/24155-sveteshti-led-barabanisti-otkrivat-panair-na-kuklite-2016